2017. július 19.

Ha nem „csak” burkolni szeretnél – egyedi kézműves kerámiák

Nemrég futottam bele Anikó Facebook oldalába és rögtön magával ragadott a hangulat, ami a képekből és a csempékből áradt. Kerámiaművesként idén januárban indította el a vállalkozását, a munkái pedig remekül illeszkednek számos lakberendezési stílushoz, vannak hagyományos, népi ihletésű csempéi és teljesen modern, geometriai formák, 3D csempék is.

Ennél a konyhánál például épp az volt a kérés, hogy a modern bútorhoz egy hagyományos, de mégis rendhagyó magyaros motívumok készüljenek, ami stílusában nem üt el, hanem passzol a bútorhoz. Ezt szerintem maradéktalanul sikerült megvalósítani:

Csempék, burkolatok terén hatalmas a kínálat, mégis sokszor nehéz megtalálni a megfelelő és nem csak a bőség zavara miatt. Ha valaki valami egyedire, különlegesre vágyik, akkor a nagy gyártók termékei között nem valószínű, hogy megtalálja azt, amit keres.

Nem csak az oldalon található csempék rendelhetőek, Anikó bármit elkészít egyéni igények szerint, szóval ha valaki zöld rombusz alakút vagy türkiz marokkói mintásat, esetleg fekete halpikkelyes csempét szeretne, akkor keresse bátran őt!

Variálhatunk a csempe formájával is, most úgyis menők a különböző geometriai formák, de mintás, díszített csempét is választhatunk.

Minden darab egyedileg, kézzel készül és mint minden egyedi, kézműves dolgot, természetesen itt is meg kell fizetni az egyedi tervezést és a kézi munkát. Árban nagyjából a felsőbb kategóriás csempékkel mozog egy vonalon.

Sokszor a legegyszerűbb csempéket nem lehet beszerezni, például ha egy teljesen egyszerű kis négyzetet keresünk padlizsán lila színben, vagy azt szeretnénk, hogy ne legyen olyan homogén, ezért egy adott színnek 5-6 árnyalata is kéne. Ezekre a megoldás, ha egyedileg gyártatjuk le.

Kövessétek Anikó Facebook oldalát, biztos vagyok benne, hogy a jövőben még nagyon sok szépséggel fogunk nála találkozni!

A weboldalát pedig itt találjátok.

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics