2017. július 16.

Szállásajánló: a Káli44 Vendégház Révfülöpön

Egy szuper vendégházat szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Biztos sokaknak ismerősen cseng Kauker Szilvi neve, aki a MOZA cementlapok megálmodója. Szilviék nemrég vettek meg egy régi házat Révfülöpön, hogy családi otthonná alakítsák át, azonban idén nyáron még vendégházként üzemeltetik. Szeptember közepéig várják a pihenni vágyókat, utána pedig kezdődik a ház teljes átalakítása!

Némi felújításon már most is átesett, zseniális és pofon egyszerű megoldásokkal találkozhatunk, Szilvi ösztönösen jól nyúl a lakberendezésben mindenhez. A házban 6 szoba található 2 db közös fürdővel, konyhával, amit bárki használhat és egy hatalmas, fedett terasszal, kerttel, homokozóval…

kukkantsunk be a Káli44-be:

A szobák:

Konyha

Fürdők:

A hangulatos kert, ahol akár a fedett teraszon, akár a gesztenyefa árnyékában is hűsölhetünk:

A Káli44 Vendégház Facebook oldalát itt találjátok. További információkhoz, foglaláshoz pedig keressétek fel a weboldalukat.

Fotók @Széll Bálint

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics