2017. június 21.

Hallgatói otthonok: Szilvi zseniális felújítása

Szilvitől már mutattam korábban egy lakást, de úgy tűnik őt is megfertőzte a lakberendezés, nem tudja abbahagyni 🙂 Az elmúlt 7 hónapját ennek a lakásnak a felújításával töltötte – nem saját részre, hanem kiadásra – a konnektoroktól a gépészetig és a képekig mindent együl tervezett meg.

Mielőbb a képekre térnék, annyit azért hozzátennék, hogy nem csak a jó alapanyag fontos, hanem hogy ki is tudjuk használni a benne rejlő lehetőségeket! Lehet erre legyinteni, hogy ez természetes, pedig közel sem az, egy ilyen lakásnál az emberek nagy része szerintem azzal kezdené, hogy jól leveri az eredeti, csodaszép stukkót, vagy lecseréli a bejárati ajtót valami ronda műanyagra és még sorolhatnám. De nézzük hogy is kell ezt csinálni 🙂 Mindig rombolással kezdődik:

És íme a végeredmény. A tükrös üvegajtós szekrény hatására a keskeny előszoba tágasnak tűnik. A lámpák egy teljesen átlagos lámpás webshopból vannak, ugye mennyit számít egy vagány felrakás?

A fürdőből ugyan eltűnt a világító ablak, a megfelelő világításnak és burkolatoknak köszönhetően mégis sokkal tágasabbnak hat:

Ezúton is gratulálok Szilvinek, ismét remek lakást alkotott! Remélem lesz következő! 🙂

Ha nem boldogulsz egyedül a felújítással, lakberendezéssel, vagy biztosra szeretnél menni, hogy jó döntéseket hozol, akkor

nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

 1. Kedves Ditta!

  Nem tudod véletlenül, hogy a hálószobában lévő falrész (ágy mögött) milyen technikával készült? Tapéta? Falmatrica? Esetleg faburkolatra lett valahogy rávarázsolva a kép?

  Válaszodat előre is köszönöm!
  Üdv.,
  Eszter

  1. Szia Eszter! Tapéta van az ágy mögött, ha jól tudom a Vivre-ről rendelte Szilvi.

 2. Szia! Nagyon szep lett a vegeredmeny, gratulalok. Pont ilyen burkolatot keresek a fürdöszobaba, mint amilyet a Szilvi is hasznalt. Meg tudna mondani, hol lehet beszerezni pontosan ezt a csempet? Köszönöm szepen!
  Üdv.
  Emese

  1. Szia Emese! A csempepontból van, FAP Roma statuario a csempe

 3. Sokminden jól sikerült, például a hálószobában az agy mögötti fal, de nagyon sok amatőr hiba is van a képek szerint.
  Azért gratulálok , összességében szép…:-)

  1. Kiváncsi vagyok, hogy mi az a NAGYON sok amatőr hiba, tanulni szeretnék belőle 🙂

 4. Kedves Ditta!
  Rendszeres olvasód vagyok, sokat tanulok a bemutatott munkákból. Magam újítom fel a panellakásomat szűk keretből. Olyan átlátszó nagyobb lámpabúrát keresek, amilyenek Szilvi előszobájában vannak: hol lehet ilyet venni?

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics