2017. április 05.

A legfrissebb lakberendezési trendek – előadás, Budapest

Április 22-én debütál az Otthon PLACC, Budapest legújabb és egyedülálló lakberendezési piaca. Itt egy helyen megtalálható majd minden: régi, felújított, átalakított és a kortárs design is. Ideális helyszín kincsek beszerzésére azoknak, akik nem kizárólag tömegmegoldásokban gondolkodnak.

Az első Otthon PLACC eseményét itt találjátok.

Én is készülök erre napra, mégpedig egy előadással amiben a legfrissebb lakberendezési trendeket mutatom be. Nem csak végigvesszük az aktuális trendeket, de azt is megnézzük, hogy milyen jelentős stílusirányok vannak jelen és hogyan kapcsolódnak ezekhez a trendek. Hogyan lehet valami újat beilleszteni egy már meglévő otthonba? Mi mindenre kell odafigyelni egy lakás tervezése, kialakítása során? A trendekből indulunk ki, de a végére egy átfogó képet kapsz a stílusokról és sok hasznos, gyakorlatias tippel gazdagodsz.

Az előadás időtartama 1,5 óra, utána még van lehetőség kérdezni, beszélgetni.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

 

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics