2017. március 07.

Múlt heti megjelenések

A múlt héten jelent meg a Blikk Nők Otthon&Kert márciusi száma, amiben a Tanácsadó rovat a bútorfestéssel foglalkozik. Ezen belül a stencilezéshez adok pár hasznos tippet. A magazinban még szuper lakások és sok-sok kreatív ötlet van, tartalmas kiadvány, keressétek az újságárusoknál!

A másik megjelenés a könyvem ajánlása a Lakberinfo oldalán. Igaz, hogy lassan másfél éve jelent meg, de most is ugyanúgy aktuális és hasznos és remélem még évekig az is marad 🙂 Akit érdekel a bútorfestés annak azt gondolom, hogy alapmű, hiszen hazai anyagokat használok, itthon könnyen beszerezhető bútorokat, minden technikai részletet leírok és lépésről lépésre illusztrálva is vannak. A könyvet megrendelhetitek a Bookline-on is.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics