Egy 180 éves parasztház Kapolcson II.

Barbi pontosan egy év alatt ledarálta a teljes felújítást, ami hatalmas teljesítmény! Az előzményeket és az építkezés képeit itt, az első részben nézhetitek meg. Az építkezés véghajrájában két hetet töltöttem a vendégházban, ugyanis itt készültek a hamarosan megjelenő könyvemhez a bútorok. Akkor még közel sem voltak ilyen állapotok, ami nem volt baj, hiszen csiszoltunk-festettünk-fotóztunk. Kalandos volt így dolgozni:

reszlet9

No de térjünk vissza a házhoz, ahol négy vendégszoba és egy apartman áll a pihenésre vágyók rendelkezésére. Barbi mindegyikhez külön tematikát álmodott meg. Chateau – a Loire-völgyi kastélyok ihlette szoba:

provence1 provence2 provence3 provence4

Tartottam egy kicsit attól, hogy sikerül majd összegyúrni a kastély-parasztház kombót a szobánál, hogy harmonikus legyen, de kár volt aggódnom, egyszerűen tökéletesen el vannak találva az arányok! Sőt, amikor a függönyökről kupaktanácsoltunk én leszavaztam a földig érőt, de milyen szerencse, hogy Barbi nem hallgatott rám, remekül néznek ki 🙂

provence5

A Shabby Chic szoba az igazi romantikusoknak:

provence6 provence7 provence8

provence9

A tetőtéri szobák:

provence10 provence11 provence12 provence13

Az étkező-konyha-előtér:

provence14 provence16 provence17 rovence15

És a külön bejárattal rendelkező két szintes apartman kicsit loftos beütéssel. Barbi már annyira beletanult mindenbe, hogy a berendezés hajrájában hiába vártam, hogy kérdésekkel bombázzon, minden ment simán:

provence18 provence19 provence20 provence21 provence22 provence23

Végül néhány kép kívülről:

provence24 provence25 provence26

A fotókat – akárcsak a könyvemhez – Széll Bálint készítette, az oldalát itt találjátok, embereket, esküvőket is nagyon szépen fotóz ám, nem csak házakat és bútorokat! 🙂

Akit a Hazai Provence vendégház érdekel, minden infót megtalál itt.

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics