2016. december 16.

Programajánló Aranyvasárnapra

Ha az utolsó pillanatra hagytad az ajándékok beszerzését, akkor két vasárnapi programot is ajánlanék. Egyrészt mert itt sokkal egyedibb ajándékokat találsz, másrészt szerintem a karácsonyi plázázás nem embernek való dolog. Az Antik PLACC ma már jól bejáratott esemény a Klauzál téri vásárcsarnokban, több, mint 100 kiállítóval.

placc1

A Placc most vasárnap a Godot Pop-Up bolttal bővül – ami miatt valószínűleg én is ellátogatok ide! Szuper kezdeményezés, “Nem csak az a művészet, mi drága” néven fut és fiatal kortárs képzőművészek munkáit lehet megvásárolni a gerilla leárazás keretén belül. Remélem nem rabolják le vasárnapig 🙂 Szóval régi és kortárs egy helyen, ennél jobbat elképzelni sem tudok!

godot

Miután itt végeztél és valamelyik Laci pecsenyésnél jól laktál, egy kellemes sétával átmehetsz a Paulay Ede utcába, az Ankertbe, ahol 15 órától a Divat PLACCon több, mint 80 tervezőtől válogathatsz különleges ruhákat, ékszereket és kiegészítőket. Itt garantáltan találsz ajándékot a barátnőknek, de akkor is remek hely, ha csak egy kis gardróbfrissítésre vágynál! Az eseményt itt találod.

divatplacc

Ha valahova kimozdulsz advent utolsó vasárnapján, akkor az ez legyen 🙂

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Mentés

Mentés

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics