2016. november 16.

Haladjunk a korral – 25% energia megtakarítás mobil applikációval

Nem vagyok különösebben híve annak, hogy az otthonunkat mindenféle kütyükkel irányítsuk meg hang alapján vezéreljük és hasonlók – számomra ez még mindig futurisztikus és valahogy nagyon nem tudom összekapcsolni a meleg otthon fogalmával. Egy kivétel azonban van! Ha a technika nem öncélú, hanem megtakarítással jár, a pénztárcánkat is kíméli és a környezetünket se terheljük annyira.

clas_b_premium_evo

Az Ariston NET készülék épp ilyen, a kazánunkat egy mobil app segítségével bárhonnan irányíthatjuk és ha ügyesen használjuk, akkor akár 25%-ot is spórolhatunk, hiszen tényleg csak annyi energiát használunk, amennyire valóban szükségünk van!

Ez egy teljesen új rendszer és kicsit sajnálom, hogy nem kompatibilis a mienkkel, mert másképp építettük ki, de ha tehetném és nem járna rombolással, már cserélném is 🙂

Szükség van hozzá a rendszerhez kifejlesztett termosztátra, bár ez nem is annyira termosztát, annyi mindent tud. A mobil applikáció segítségével bárhonnan irányíthatjuk, figyelhetjük energiafogyasztási szokásainkat is, de azt is megtehetjük, hogy büdzsénkhez igazítjuk a fűtésszámlát, csak beállítjuk a havi összeget és a rendszer ennek megfelelő energiát használ el, mindezt úgy, hogy a szokásainknak megfelelően fogyaszt.

sensys

A készülék “gondolkodik” is, ami azt jelenti, hogy ha a beprogramozottnál van takarékosabb fűtési mód, akkor erre javaslatot tesz. A lakást zónákra és ezekkel a finomhangolásokkal tovább csökkenthetjük a fogyasztást, ugyanakkor nem fogunk megfagyni se. Ha bármi probléma adódik, a szervízközpont első körben online próbálja kijavítani a hibát, így jó eséllyel gyorsan, időpont egyeztetés nélkül helyreáll a rendszer.

Bővebb információ itt vagy érdeklődj az Ariston forgalmazóknál.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics