2016. augusztus 10.

Hogyan láttam meg a fában rejlő lehetőséget? Játékfelhívás!

Sokat gondolkodtam azon, hogy mi volt az első DIY-élményem, de nem tudtam pontosan meghatározni. Mi már a ’90-es évek elején is színesre festettük otthon a nyomasztó sötétbarna lambériát, az én szobámban például finom orgona lila volt, aztán amikor úgy döntöttem, hogy kinőttem a kislányos színeket, átfestettem vadító meggypirosra.

A régi tárgyak és bútorok iránti rajongásomat is otthonról hoztam, amikor 23 évesen elköltöztem és kellett vennem pár bútort, akkor se az ikeába rohantam, hanem jártam a régiségboltokat – még nem volt ekkora választék az online piactereken – amíg megtaláltam az áhított Lingel íróasztalomat és ruhásszekrénynek is inkább egy ónémetet választottam a bútorlap helyett.

Az első darab, amit romjaiból varázsoltam újjá egy régi utazóláda volt, amit a nagypapámék padlásáról könyörögtem le. Sajnálom, hogy akkor még nem fotóztam, nincs képem arról, hogy milyen volt. A szövet borítás cafatokban lógott róla, a fa részről le kellett csiszolni a ragasztót (kívül-belül) és a fém részek rozsdásak voltak. Emlékszem, hogy napokon keresztül, kitartóan csiszoltam, majd dió páccal kentem le. Ma már azt hiszem natúran hagynám, csak viaszolnám, de akkoriban sötétbarna fa korszakomat éltem 🙂

LÁDA

A bútoraim nagy részét minden gond nélkül könnyen cserélgetem, de vannak olyan darabok, főleg a családi örökségek, amiktől nem vagyok hajlandó megválni. Ez a láda is ilyen, szerencsére sok mindenre használható. Tároltam már benne cipőket, táskákat, volt már előszobában, nappaliban, hálószobában, jelenleg a gyerekek játékait nyeli el.

Most pedig következzen a „Hogyan láttam meg a fában rejlő lehetőséget” c. nyereményjáték felhívása:

  • A feladat: egy saját élmény leírása, saját képekkel illusztrálva. Nem feltétlen az első élmény kell, jöhet bármilyen sztori, például „lomtalanítás volt, megláttam ezt az asztalt…” A lényeg, hogy legyen történet is a küldött tárgyhoz! A leírást és a képeket a [email protected] e-mail címre küldhetitek.
  • A játék 2016 augusztus 11-től 25-ig tart. Ezt követően kiválasztjuk a nyertes pályázatokat, a nyertesek nevét augusztus 31-én tesszük közzé.
  • A Fődíj egy Bondex ajándékcsomag valamint egy személyes lakberendezési konzultáció velem. Ezen kívül még további 4 db 20.000 forint értékű Bondex ajándékcsomag kerül kiosztásra.

A részletes szabályzatot itt olvashatjátok (olvashattátok). A nyertesek kiválasztása során a történet és az elkészített alkotás is számít, ezért kérlek csak jó minőségű képeket küldjetek, hiszen ez jelentősen befolyásolja a döntést. Ha tudtok küldjetek előtt és utána képeket is.

Várom a történeteket és a képeket. Megköszönöm a megosztásokat, hadd jusson el minél több emberhez a játék! 🙂

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics