Házprojekt: csapok és szaniterek

Sokan kérdeztétek tőlem, hogy milyen csapokat, szanitereket választottunk, nem csoda, hiszen ezek kiválasztása nem egyszerű feladat. Első körben leül az ember lánya, kinyitja a guglit és a hatalmas választéktól csak még jobban összezavarodik…

Nekem fontos volt, hogy mindent egy helyről szerezzek be, mert így is ezerfelé kell figyelni az építkezés alatt, nem akartam ezzel is bonyolítani a dolgokat. Az Imhaus volt az, ahol mindent találtam egy helyen, mármint, ami tetszett is 🙂 Mi a Prima termékcsaládból válogattunk, ami a cég saját márkája, gyakorlatilag prémium kategóriás termékek, de árban valamivel kedvezőbbek, mint a hasonló minőséget képviselő egyéb márkák.

A WC-ben a fürdőhöz hasonlóan csiszolt beton padló lesz, fehér falak, tök egyszerű csempe, az is csak a WC mögött. A mosdóállványunk egy régi varrógépláb, amire egy beton pultot készítünk majd. A betonozásba már úgyis belejöttünk 🙂

Kisméretű mosdót kerestem, de nem azokat a mini kézmosókat, amibe be se fér az ember keze és mindent összefröcsköl kézmosáskor. A Prima Circle átmérője 38 cm, se túl kicsi, se túl nagy, pont jó. A csaptelepnél, ami fontos volt, hogy egykaros legyen – hogy a gyerekek könnyebben ki tudják nyitni – és picit magasabb fajta, hogy a kéz normálisan aláférjen. A Prima Sunsetet választottuk.

wc moodboard

WC ügyben mindenki rá akart beszélni a falba rejtett tartály-nyomólap kombóra, de nem igazán tetszett ez a megoldás, a kezdetektől fogva egy monoblokkos WC lebegett a szemem előtt. Ezen kívül egy kívánságom volt, hogy az ülőke lassú lecsukódású legyen. Akinek van kisgyereke, az tudja miért 🙂 A formát itt se akartam se túl klasszikusra se túl modernre venni, inkább egy semleges irány felé törekedtem és a Prima Madison pont ilyen.

A fürdőt már mutattam a múltkor:

moodboard_vegso

Ide a Prima Lemon csaptelepeket választottuk, amik klasszikus formát idéznek, de mégis modernek. Pont az a kettősség van bennük, ami az alap koncepciónk a kezdetek óta:

prima

Már alig várom, hogy minden a helyére kerüljön, de addig is vár még ránk egy kádfelújítás!

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics