2016. június 02.

A cementlapok szerelmeseinek – új MOZA bemutatóterem

Szerintem elég sokan vagyunk oda meg vissza a cementlapokért. Ahogy írtam a Házprojekt fürdőszobás posztban, nálunk is lesz egy kis MOZA, bár nem a megszokott színes, mintás módon, ami persze nem azt jelenti, hogy ne imádnám továbbra is ezeket. Nemrég nyílt meg az új bemutatótermük a 8. kerületben, a Gutenberg téren, jól körbe is fotóztuk, amikor elmentünk a lapokért:

IMG_8757

IMG_8725

IMG_8747

IMG_8751

A színek kombinációja végtelen:

IMG_8726

IMG_8727

IMG_8734

IMG_8735

IMG_8736

IMG_8737

IMG_8738

IMG_8739

A bőség zavarától mi végül itt kötöttünk ki 🙂 Fehér, hatszögű lapok, épp fugaszínt keresgélünk hozzá:

IMG_8740

A MOZA oldalán találtok egy cementlap tervezőt, ahol ki lehet választani a mintát és a színeket, de vigyázzatok vele, mert teljesen rá lehet kattanni és napokat eltölteni vele. Fontos megemlíteni, hogy minden monitor más, ezért érdemes a színeket élőben is megnézni.

A cementlapok vastagabbak az átlagos burkolatoknál, a MOZA lapok, 1,7 cm vastagak, sima csemperagasztóval fel lehet őket tenni, azonban a lapokat minden esetben impregnálni kell (a folyadék jár hozzá). Ecettel és savas tisztítószerekkel ne takarítsuk!

A MOZA FB oldalát itt találjátok.

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics