2016. április 18.

Kert inspirációk hétfőre

Ha kicsit besokallok az építkezéstől, mindig szép kertes képeket nézegetek, hogy egyszer majd úgy 10-15 év múlva ha a még nem létező diófa is jó nagyra nőtt, milyen is lesz a kertünk…

Van pár szabályom, ami nem hiszem hogy sokban fog módosulni. A tökéletes kert a számomra: inkább árnyas, mint napos, sok zöld – kevés virág, dzsungeles, a virágok nagy része fehér, csak évelők!, az ágyásoknál a föld nem látszódhat ki, nem érdekel, ha a kerti útnál, burkolatnál kinő a fű, sőt, megköszönöm neki. Nem kell tökéletes gyep, szeretem ibolyástul, százszorszépestül. Képekben meg:

kert1

kert2

kert3

kert4

kert5

kert6

kert7

kert8

kert9

kert10

kert11

Na jó, egy-egy ilyen virágágyás jöhet, de csakis évelőkkel 🙂

kert12

képek itt.

*****

A lakberendezés alapja a FUNKCIÓ!

Teljesen mindegy, hogy van egy szép kanapénk, ha rossz a szoba elrendezése, vagy lehet szép burkolatunk a WC-ben, azonnal tönkre vágja a műanyag felmosóvödör a sarokban. Kerülhet rossz helyre kapcsoló, lámpa, lehet kevés tárolónk, választhatunk rossz burkolatokat, színeket.

Rengeteg olyan ALAP dolog van, aminél, ha rosszul döntünk, azon nem fogunk tudni később változtatni!

Nem fogjuk újra átrakni a falakat, vagy szétverni a vadiúj burkolatot, és az új konyhát sem bombázzuk szét, mert rossz helyre kerültek a kiállások.

Ha van egy alap TUDÁSUNK, akkor a HIBÁK ELKERÜLHETŐEK!

Minden megtanítok a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics