2016. április 13.

Házprojekt: a komposztáló

Amióta megvettük a Házat, mindig is szerettem volna komposztálni, de a felújítás alatt ez nem volt prioritás. A kertet azért igyekeztünk rendben tartani, a zöld hulladék kupacok pedig csak nőttek, ezt a kupacot a házvásárlás után két héttel halmoztuk fel és ez lassan három éve volt:

IMG_7009

Persze, ez szépen lassan összeesik, az alja a nagyobb fákat leszámítva már most finom humusszá változott, de jelenleg két nagy halom zöld van 🙂

Ez a másik kupac, itt már elkezdtem darabolni és rendezni a zöldet. A jobb oldali kisebb kupac az:

komposzt3

Ennek is az alja már ilyen szép volt:

komposzt4

Elnézve a mennyiséget úgy saccolom, hogy 3-4 láda kell majd, az elsőt tegnap Férj megépítette a maradék hulladék fákból:

komposzt

Ilyen szép lett 🙂

komposzt2

Elég gyorsan meg fog telni:

20160412_191236

Én pedig kitartóan próbálom felszámolni a kupacot 🙂

20160412_184935

*****

A lakberendezés alapja a FUNKCIÓ!

Teljesen mindegy, hogy van egy szép kanapénk, ha rossz a szoba elrendezése, vagy lehet szép burkolatunk a WC-ben, azonnal tönkre vágja a műanyag felmosóvödör a sarokban. Kerülhet rossz helyre kapcsoló, lámpa, lehet kevés tárolónk, választhatunk rossz burkolatokat, színeket.

Rengeteg olyan ALAP dolog van, aminél, ha rosszul döntünk, azon nem fogunk tudni később változtatni!

Nem fogjuk újra átrakni a falakat, vagy szétverni a vadiúj burkolatot, és az új konyhát sem bombázzuk szét, mert rossz helyre kerültek a kiállások.

Ha van egy alap TUDÁSUNK, akkor a HIBÁK ELKERÜLHETŐEK!

Minden megtanítok a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics