2015. augusztus 20.

Ilyen lakások is vannak Budapesten!

Húú, most egy nagyon extra lakást hoztam nektek! A képeket Anna küldte, külföldön élnek három gyermekükkel és bár tavasszal itthon volt, hogy vegyenek és felújítsanak egy lakást, amit kiadásra szántak, a projekt meghiúsult, mert az eladó visszalépett. Így viszont az egész lakáskeresést, vásárlást, átépítés, bútorbeszerzés, mindent 4000 km-ről kellett lebonyolítaniuk.

Májusban megvettek egy lakást az Akácfa utcában, Anna minden négyzetcentit megtervezett anélkül, hogy bármit is maga mért volna le, az összes bútort és kiegészítőt az interneten vette meg, csupán az utolsó négy hétben volt itthon, éjjelente is dolgoztak, festettek, csiszoltak, lakkoztak, hogy minden elkészüljön.

Ilyen volt előtte. Apró terekre felszabdalt 44 m2-es lakás:

elotte1

elotte2

elotte3

Az eredményre nem találok szavakat, fantasztikus lett! Inkább mutatom a képeket:

akacfa1

akacfa2

akacfa3

A tapéta egy vaterán vett Pécsi Pályaudvar tervrajz, amit felnagyítottak, de a díszpárnákat is Anna festette, illetve varrta:

akacfa4

akacfa5

akacfa6

akacfa7

akacfa8

akacfa9

akacfa10

akacfa11

akacfa12

akacfa13

akacfa14

akacfa15

akacfa16

akacfa17

akacfa18

akacfa19

akacfa20

akacfa21

akacfa22

És mindez egy teljesen átlagos belvárosi bérházban:

akacfa23

Köszönöm a képeket Annának, a lakást az Airbnb-n itt találjátok.

Ha kerdesetek van Annahoz a [email protected] cimre tudtok irni, az airbnb oldalan nem lehet levelezni.

A fotókat Kiss Csanád készítette, elérhetőség itt.

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

 1. Kedves Ditta!
  Az egész nagyon jó,találkozik az én ízlésemmel.Éppen lakásfelújítás közben(végén) vagyunk,és egy felületet csupán azért nem csempéztünk le teljesen,mert még nem találtam meg az elképzelésemnek megfelelő csempét. Itt viszont látom,mindjárt 3 féle variációban. Kérlek,ha nem titok,ismertesd velem a beszerzési lehetőségét. Köszönöm!

  1. Kedves Kevin!

   A hokedlik valójában alumínium bárszékek.
   Dícséretnek veszem a szavaidat! 🙂

   1. Akkor a “trendi” székek ( ülőalkalmatosságok ) közül a bádog sem hiányzik. Viszont ebből legalább két egyforma van. Nem úgy mint a műanyag és fa székekből. Bár a moziból kidobott ( bocsánat, mentett ) ülésből is kettő van összecsavarozva. A képeket először nézve, a szintén most nagyon divatos málló, porló kibontott téglafalat hiányoltam. De ezek szerint ez is meg van. Ízlések és pofonok tényleg különbözőek, de az ájult ” HÚÚ”, még ha reklám is, nekem túl sok. Egyébként sok-sok vendéget kívánok.

 2. Látszik, hogy sok pénz van benne, csupa-csupa most trendi cucc. Számomra olyan, mint egy ülőbútor kiállítás, de szegény átutazók hová teszik a cuccaikat? Arra a néhány díszvállfára az egyik alvó alkalmatosság felett? Számomra egy kaotikusan berendezett, össze-vissza szabdalt tér.

 3. Az a Praktikerben meg OBIban lőhető gipsz álterméskő mennyezet iszonyatosan nyomasztó lehet. Mintha barlangban ülne az ember- szinte érzem a fojtogató levegőtlenséget…

  1. Kedves Ante!
   Az obiban vásárolt álterméskő valójában a ház eredetileg épített boltíves téglafödémje. Tehát amit látsz az a vakolat alól kibontott 1895-ben beépített tégla. Izlések és pofonok, azért bonttattam ki, mert szerintem gyönyörű! 🙂
   Szép napot! Anna

 4. Jó lett volna,ha a cikk tartalmaz egy komplett felújítási költséget is, bútorokkal, gépekkel együtt,hogy az ember tudjon tervezni,ha egy hasonló méretű és stílusú lakást szeretne felújítani.
  Nekem nagyon tetszik az egész, gratulálok hozzá!

 5. valszeg skandináv ki-be települőkről van szó-ezek az ál-fa borítások a feher “fa padló stb elég derpresszív,de egy ilyen belvárosi sötét lyukban amikor az ablakok a szomszédok szájába nyílik talán elmegy-nem tudom mitől van így elájulva a cikk írója-modndjuk egy magyar átlanál jobb na de ezen kivül???

 6. Megőrülök a gyöpös magyar gondolkozástól, itthon a bóvli a trend, na meg a fikázás!Nem szoktam kommentelni, de ez már a dühítő kategória. Ez a lakás végre olyan, ami megüti a nemzetközi színvonalat, van stílusa. Nem az zavar, ha valaki nem tud vele azonosulni, de miért érzi azt az emberek egy része, hogy ezt ország-világgal tudatni kell? Anna, gratulálok a lakáshoz, másfélszer ekkora lakásomból, gondolkozás nélkül kültöznék át ebbe 🙂

 7. Kedves Anna,
  Regen lattam mar ennyire klassz munkat! Nem akar sokat, elegansan egyszeru maradt. Allati jo lett! Gratulalok!
  Nem ugy mint az alabbi par, mindenfele hulye alneveken fikazo irigy es olvashatoan feluletes kommentelonek. En nem tudom elkepzelni, hogy ok honnan jonnek, hol laknak, de biztosan sokkal jobbak. Fikazasban. Szivesen latnam a munkajukat!
  Sajnalom az effele stilust a blogokon. Rajuk se rantson Anna!
  Tovabbi sikereket! Udv,Tibor

 8. na ez jó! személy szerint én kettővel kevesebb lapátot és egyel több tv-t tettem volna bele, de jó :))

  1. Én itt TV-t egyet sem látok, csak egy iMac-et. 😉

   1. ezért mondom, hogy kéne 0 nullánál egyel több 😉

    1. jó, szerkeszteni nem lehet, szóval a 0 az egy “a” akart lenni…

 9. Nagyon különleges, színvonalas munka, gratulálok!

 10. Milyen unalmas lenne az élet, ha mindenkinek ugyanaz tetszene.:) Nekem egészében tetszik, nem ájulásig, de szívesen laknék egy ilyen lakásban. Érdekes, hogy ezeket a csempéket biztos nem tettem volna a falra, de itt, ebben a fehér, szürke, fa környezetben jól illeszkedik a többi burkolattal. textíliával.

 11. Hát ez valami csoda! Gratulálok! És ha vannak még Annának más munkái is, szívesen olvasnék róluk.

 12. Engem személy szerint hidegen hagy a sok ostoba vagy irigy komment. Részemről LEBORULOK Anna nagysága előtt. A lakás nem csak nagyon jó, hanem TÖBB, mint SZUPER! Nem is értem, ezt hogy sikerült 44 nm2-en (jól értettem?).
  Ha jól láttam van 3 db fekhely, plusz egy fehér kanapé meg egy szürke kanapépár…
  Hogy csináltad??? Mennyi a belmagasság amúgy, ahol ezt már ki lehet alakítani.

  Amúgy a finnyogók véleménye semennyit sem számít, Annát kétségkívül igazolják majd a hosszú sorokban sorban álló igényes külföldi turisták.

  Szóval gratula!

  ÜdV: ErdőSzéll

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics