2015. augusztus 05.

5 szabály: milyen a bohém otthon?

Kedvelem a bohém stílust, mert színes, egy kicsit rendetlen és nem komolykodó és mesterkélt, mint sok más lakberendezési stílus. Nézzük a bohém stílus 5 fő jellemzőjét:

1. Ha azt mondom színes lakás, mindenki egyből színes falakra gondol. Persze lehet így is, ha megfelelő árnyalatokat választasz és kerülöd a kommersz színeket:

bohem1

bohem3

2. Nyugodtan halmozhatod a régi bútorokat, itt is mindenféle szín jöhet:

bohem4

3. Letisztultabb lesz a tér, ha a színeket a textileken és a bútorokon látod viszont, a fal pedig semleges háttérként szolgál. A textileknél a szabály: minél több, minél színesebb, minél mintásabb

bohem5

bohem7

bohem8

4. Fontos, hogy színes legyen! Ne csak 1-2 színt használj, hanem minél többet a színpalettáról.  Textilek, szőnyegek, párnák egymás hegyén-hátán:

bohem10

5. Az igazi bohém stílus sajátossága a zsúfoltság és a kacatok. Ha ezt nem bírod (pl én se nagyon :)) akkor a bohém már átcsúszhat a vintage hangulatba, ami nem baj, csak akkor az már nem bohém 🙂

bohem6

bohem9

+1 Mixeld a különféle stílusú bútorokat, nyugodtan jöhet egy kis marokkói, egy mid century modern, vintage, a bohém stílus mindenevő 🙂

bohem2

Képek itt.

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics