Öt trükk egyedi fürdőszobához

A fürdőszobát az egyik legnehezebb dolog a saját képünkre formálni, mivel elég sok kötöttség van benne. Vannak azonban apróságok, amikkel nyugodtan variálhatunk, de addig is az egyik legfontosabb, hogy ne csempézzük be plafonig az egészet! Csak oda tegyünk, ahova tényleg szükséges, kád, zuhany köré, mosdóhoz, WC-hez és ez utóbbi kettőnél bőven elegendő egy 100-120 cm-ig csempézni. Ezáltal szellősebb lesz a fürdő és még spóroltunk is a csempén. Ezt követően pedig jöhetnek az egyedi ötletek.

Egy kis gyertya a hangulat kedvéért, erre kiválóan alkalmas néhány befőttes üveg is:

furdo1

Egyedileg készített polc képkeret segítségével:

furdo2

Adj egy jó színt a fürdőszoba szekrénynek:

furdo3

Készíts egyedi szappanadagolót:

furdo4

A tükrökkel is variálhatunk, minden stílushoz találhatunk különleges darabokat:

furdo5

Vagy egy ilyen a gyerekek fürdőjébe? 🙂

furdo6

Sok fürdőszobának azonban van még egy gyenge pontja: a bojler/kazán. Nem igazán lehet eltüntetni, pláne ha nem szeretnénk szétverni a teljes fürdőt és jelentősen ront az összképen. Az Ariston játékában most megnyerheted a jelenleg kapható legesztétikusabb két vízmelegítő egyikét, ami képes szinte belesimulni a környezetébe. Nem kell mást tenned, csak készíts egy fotót a fürdőszobádról és küldd be. A játék részleteihez, leírásához kattints a képre:

ariston3

A forrásokat lásd a képekre kattintva.

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics