2015. június 09.

7 nap, 80 óra, 30 fok, 12 bútor, 1000 kép, 250 m hosszabbító

A múlt hetet Kapolcson töltöttem a készülő Hazai Provence vendégházban és bútorokat festettem az ősszel megjelenő Könyvhöz.

Hétfő reggel jött értem Laci, az Antik Szigettől – ők biztosították a bútorokat – megrakott teherautóval, betuszkoltunk még pár darabot és néhány doboz festéket, majd irány Kapolcs.

Kipakolás
Kipakolás

Biztos sokan követitek a Hazai Provence oldalát és a ház alakulását, ami kb 1,5 hónap múlva nyitja meg kapuit. Nem igazán bántam, hogy egy építkezés közepén kell dolgoznunk, így nem kellett figyelni, hogy lecsöppen egy kis festék. Mert volt olyan hogy nem csak kicsi cseppent le:

reszlet7
Placcs
reszéet3
Ment mindenhova…

Amúgy eddig tökre azt hittem nem vagyok kétbalkezes, csak egy, de ez a hét elbizonytalanított… Nem tudom, hogy a teljesítés terhe, a fáradtság vagy simán a bénaság számlájára írható, de alakítottam pár hasonlót, bár kétségkívül ez volt a leglátványosabb.

Azért dolgoztam is kicsit reggelente, íme a rögtönzött romantikus munkahely:

reszlet9

A 7 napon, 30 fokban több, mint 80 órát dolgoztunk, 12 bútort végeztünk ki, több mint 1000 kép készült, Bálint egy pár zoknit hozott… ja ezt nem szabad leírnom és soha életemben nem láttam ennyi hosszabbítót egy helyen. A bútorokat természetesen teljes egészében majd csak a könyvben láthatjátok, de íme néhány részlet ízelítőnek:

reszlet1

reszlet2

reszlet8

A hét első felében elég sokat kattogtam a festékes kezemen, mert hogy hogy fog az kinézni a könyvben. A hasonló könyvekben általában szép tiszta kezek vannak, ami mondjuk tény, hogy nem életszerű, biztos van külön egy kézmodell, de aztán Bálint meggyőzött, hogy jó ez így. Azért néha megmostam, amikor már ilyen mocsári szörny kinézete volt:

reszlet4

A hétvégén csatlakozott hozzánk Adél is a Renovatúra Műhelytől, a tejfestékkel való festést rá bíztam, mivel én még nem próbáltam és nem akartam élesben kísérletezni vele.

reszlet6

Köszönöm neki a segítséget és Bálintnak is (Nem Mind Lom) akinek hivatalból csak fotóznia kellett volna, de nagyon sokat segített, főleg a rosszabb napjaimon, amikor inkább máglyát raktam volna a bútorokból 🙂 Barbinak, a Hazai Provance tulajdonosának pedig azt, hogy befogadott minket még így az építkezés hajrájában is!

Ezen a héten pihenünk, de jövő héten folytatjuk a munkát, amit nyomon követhettek a könyv Facebook oldalán.

UPDATE! A könyv már előrendelhető a Bookline oldalán! Az előjegyzéssel 20% kedvezmény jár!

borito

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics