2015. február 25.

Nyolc vagány galériaágy

Ha azt mondom, hogy galéria, akkor a legtöbbünknek valami ilyesmi ugrik be:

galeria

Én alapból nem bírom az ilyen besárgult fenyő építményeket, a lambéria pedig még nyomasztóbbá teszi az egészet. Csak egy kis festék kéne neki és máris vállalható lenne.

Galéria általában oda kerül, ahol kicsi a lakás vagy a szoba, hogy jobban kihasználjuk a teret. Ennek ellenére nagyon sokszor nincs értelmesen kihasználva a galéria alatti terület. Most hoztam egy sor ötletet, mert galériát is ezerféle módon lehet készíteni és egyáltalán nem költségesebb, mint fából megépíteni az egészet, sőt.

galeria agy1

galeria agy2

galeria agy4

galeria agy5

galeria agy8

Az általános véleménnyel ellentétben pedig galéria nem csak nagy belmagasságú térbe tehető, hanem vannak olyan verziói amik kifejezetten alacsony helyre ideálisak. Igaz, ezt már nem is galériának, inkább dobogónak vagy emelt ágynak hívjuk. A lényeg, hogy az ágy alatti részt mindig jól használjuk ki, mert eszméletlen sok mindent képes elnyelni.

De ide hol mennek fel ?:)

galeria agy3

galeria agy6

galeria agy7

A képek forrása itt.

*****

A lakberendezés alapja a FUNKCIÓ!

Teljesen mindegy, hogy van egy szép kanapénk, ha rossz a szoba elrendezése, vagy lehet szép burkolatunk a WC-ben, azonnal tönkre vágja a műanyag felmosóvödör a sarokban. Kerülhet rossz helyre kapcsoló, lámpa, lehet kevés tárolónk, választhatunk rossz burkolatokat, színeket.

Rengeteg olyan ALAP dolog van, aminél, ha rosszul döntünk, azon nem fogunk tudni később változtatni!

Nem fogjuk újra átrakni a falakat, vagy szétverni a vadiúj burkolatot, és az új konyhát sem bombázzuk szét, mert rossz helyre kerültek a kiállások.

Ha van egy alap TUDÁSUNK, akkor a HIBÁK ELKERÜLHETŐEK!

Minden megtanítok a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

IRATKOZZ FEL HOZZÁM ÉS MUTATOK EGY TUCAT TRÜKKÖT, AMIVEL IGAZI OTTHONNÁ TEHETED A LAKÁSODAT!
Hozzájárulok, hogy az általam önként megadott nevem és e-mail címem felhasználásával az Otthonkommandó Kft. részemre e-mail útján hírleveleket, ajánlatokat küldjön. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Megértettem, hogy a hozzájárulásom bármikor visszavonhatom.

Hozzászólások

  1. Mormál belmagasságú, 4*5 m alapterületű szobánkba szeretnék galériaágyat, a jobb kihasználás miatt.Alatta kézműves sarkot, varrógép, stb.szeretnék elhelyezni, mivel csak 50nm a lakás, így elférne egy kanapé a mostani ágy helyén. A férjem azt mondja 48 évesen akarsz felmászni??? Tényleg badarság???

    1. Szia! Hát ez nagyon jó kérdés… nem tudom milyen kondiban vagy 🙂 Hosszú távú megoldásként azt hiszem én ezt nem csinálnám meg 🙁

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics