2015. január 20.

Van egy üres falad? – Így dobd fel

Gyakran kapok olyan kérdést, hogy van egy üres falunk és mit tegyünk oda, mivel dekoráljuk? Nehéz erre választ adni, mert egyrészt tényleg kb bármit fel lehet tenni a falra: szőnyeget, tányérokat, képeket, plakátokat, fényképeket, gyerekrajzokat, hogy csak a legáltalánosabbakat említsem, és rengeteg olcsó és könnyen kivitelezhető ötletet lehet találni a neten is.

Másrészt viszont azt is látom, hogy ha nincsenek meg otthon a konkrét fotók, képek és egyéb tárgyak, amit fel szeretnénk tenni, akkor hiába a „bármit tehetünk oda”, leginkább a tanácstalanság és bizonytalanság uralkodik el. Vagy nincs ötlet vagy túl sok az ötlet. Vagy csak túl macerás lenne a megvalósítás.

Nem csak ezek, de a drága tapéta kiváltására is kiválóan alkalmasak a stencilek. Néhány órára, egy sablonra, minimális festékre és egy festőszerszámra van csak szükséged, hogy az üres falat feldobd és egyedivé varázsold.

Mi pedig nem akármilyen új mintákat hoztunk, hanem régi festőhenger mintákat elevenítettünk fel és ültettük át stencilre. Ötvöztük a régit és az újat.

Neked melyik tetszik a legjobban? Írd be a minta számát vagy nevét  kommentbe!

1. Leaves

shf_03

2. Félkrajcár

shf_06

3. Isabelle

shf_07

4. Baroness

shf_11

5. Fiona

shf_21

6. Retro I.

shf_23A

7. Retro II.

shf_23B

8. Tea Time

shf_29

9. Folk

shf_32

A mintákat megtalálod a webáruházunkban.

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics