Beszerzési helyek lakásfelújítóknak

Először is három online is lapozgatható katalógust szeretnék ajánlani, amit feltétlen érdemes átnézni azoknak, akik épp valamilyen lakásprojektben vannak.

Kezdjük a kihagyhatatlan IKEA-val. Az alapdarabokat érdemes itt beszerezni, mert nagyon jó áron vannak, bár a többi helyen is lehet találni hasonló árkategóriájú darabokat. Az IKEA 2015-ös katalógusába itt tudsz belenézni. Katt a képre:

ikea-catalog-2015

Az IDdesign üzletet nagyon szeretem. Árban egyes termékeik simán felveszik a versenyt az IKEA-val (nem az alsó árkategóriás termékekre gondolok), de itt  azért vannak magasabb áron is bútorok, kiegészítők. A 2015-ös katalógusuk:

iddesign

A Butlersben nem csak kiegészítők kaphatóak, hanem egy komoly bútor kínálatuk is van, ami megrendelhető a webshopon keresztül. Mivel ez eggyel magasabb árkategóriában mozog, mint pl az IKEA, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez már nem alternatíva. A kérdés minidig a rendelkezésünkre álló összeg csoportosítása. Például válasszunk egy egyszerűbb, olcsóbb kanapét vagy szőnyeget és a maradékot csapjuk hozzá egy ütős komódhoz vagy lámpához innen:

butlers

Végül még két üzlete ajánlanék kiegészítők terén. A ruhákhoz hasonlóan remek áras H&M Home-ot. Itt a termékeket és több katalógust is elérhettek.

hmhome

Valamint a nemrég megnyílt Zara Home-ot a Deák Ferenc utcában (trendi nevén Fashion Street). Ez, akárcsak a ruhákban, eggyel magasabb árkategória, mint a H&M.

Csak ismételni tudom magam azzal, hogy tervezz előre és sakkozz okosan a rendelkezésre álló kerettel. Sokkal többet ki lehet hozni belőle, mint  az ember előre gondolná 🙂

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics