2014. november 20.

Karácsonyi ajándék az IKEA-ból – férfiaknak

IKEA-ban általában akkor járunk, ha valami bútort vagy lakberendezési dolgot szeretnénk magunknak venni, esetleg egy kis húsgolyóra vágyunk. Karácsonykor pedig remek a díszek és csomagoló anyagok kínálata.

Ami viszont nem mindenkinek jut eszébe, hogy az IKEA-ból kiválóan beszerezhetőek az ajándékok is! Most egy három részes ajánlóval jövök, első körben a férfiaknak készítettem egy összeállítást, majd következnek a hölgyek és a gyerekek is.

full moood

A termékeket nem csak úgy ad hoc válogattam össze, hanem mintha egy adott otthont rendeznénk be. A jelen összeállítás egy városias, kicsit skandináv jellegű otthon, amiben a fekete-fehér-szürke színek a dominánsak, de hogy ne legyen egyhangú, megfűszereztem egy kis sárgával. Ugyanilyen jól mutat, ha a sárgát pirosra, zöldre, narancsra cseréljük. Minden árkategóriából válogattam dolgokat, nagyon jól mutat, ha 3-4-5 darabos csomagokat állítunk össze.

A férfiak is örülnek egy kényelmes fotelnek, amiben kipihenhetik a napot, egy takarónak a téli estékre, gyertyafényes hangulatvilágításnak és egy pohár jó bornak.

moodboards
1. Besta falipolc, 2. Hektar lámpa, 3. Björnloka Figur díszpárna, 4. Gurli takaró, 5. Ersatta gyertyatartó, 6. Vittsjö asztal, 7. Tjena doboz

A koncepció lényege, hogy a nagyobb darabok feketék, szürkék, az egységes hátteret a fehér biztosítja (fal) és megjelenik még pár fehér kiegészítő.

moodboards2
8. Örkened fotókeret, 9. Navviva díszpárna, 10. Nykar tömbgyertya, 11. Ersatta gyertyatartó, 12. Tjena doboz, 13. Strandmon füles fotel, 14. Knaprig váza, 15. Tejn báránybőr utánzat

A sárga csak kisebb foltokban van jelen, illetve fontos, hogy legyenek olyan darabok, amelyeken a színek együtt szerepelnek. Ez egy kicsit lágyítja a kontrasztot és egységesebbé teszi az összképet.

moodboards3
16. Vattna falióra, 17. Lillaryd keret, 18. Stockholm díszpárna, 19. Ersatta tömbgyertyatartó, 20. Stockholm díszpárna huzat, 21. Mandel kaspó, 22. Hederlig vörösboros pohár, 23. Valkand edény

A termékeket közvetlen linkkel az IKEA oldalára megtalálod a Pinterest albumomban.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics