2014. november 12.

Karácsonyi ajándékajánló: családi fotók a falon, kicsit másképp

Egy új rovatot indítok, amiben karácsonyi ajándékötleteket szeretnék Nektek ajánlani. Mindenképp érdemes már elkezdeni tervezgetni, de a beszerzést se hagyjátok az utolsó pillanatra, mert az őrült rohanás tapasztalatom szerint megöli a karácsonyi hangulatot. Eddig egyszer sikerült november végére mindent megvennem/elkészítenem és igen jó érzés volt…

Elsőként egy személyesebb jellegű ajándék tippet adnék, ami egyben dekorációs elem is: családi képek a falon, de egy kicsit másképp. A Képáruház.hu kínálatában többféle típus közül is válogathatunk:

Remekül mutatnak a több részes vászonképek. Ezek jellemzően egy fotóból készülnek. Fontos, hogy jó minőségű és nagy felbontású képünk legyen, egy kis photoshoppal és szűrő használattal pedig remek hangulatokat alakíthatunk ki:

keparuhaz.hu

 

Ha van kedvünk és időnk tervezhetünk kompozíciókat is, ebben is segít a Képáruház.hu Egyedi Vászonkép Fal tervezője:

keparuhaz.hu2

 

Ha hasonló hangulatra vágysz, de egy kicsit egyszerűbben, akkor kiváló opció lehet a Fotókollázs vászonkép, amit Te magad is megszerkeszthetsz, de a Képáruház.hu grafikusai is szívesen segítenek:

kollázs

kollázs2

A harmadik opció, pedig a családfás képek, amik szerintem szuperek! Itt most ne olyan családfára gondoljatok, ahol az üküküknagypapáig mindenki rajta van, hanem egy dekorációs képre, ami mindig jó érzéssel tölt el, ha elmész mellette 🙂 Három változat közül lehet választani:

1. A Betűképes

betukep

2. Baglyos

baglyos csaladfa

3. Tölgyfás

tolgy csaladfa

A fentieken túl még rengeteg lehetőséget és ötletet találtok a Képáruház.hu oldalán! Jó pár estét el lehet tölteni a tervezgetéssel, ne hagyjátok az utolsó pillanatra 🙂

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics