2014. augusztus 17.

Eladó tornácos parasztház a keleti határvidéken – ELADVA

ELADVA! Szeretnék ajánlani egy eladó bájos kis parasztházat Biharnagybajomban, a keleti határvidéken. A ház 1925-ben épült és generációk óta a férjem családjának a tulajdonában van. Azonban nem tudjuk kihasználni a távolság miatt, ezért eladó sorba került. Klasszikus elrendezésű, tornácos parasztház, vályogból épült és jól karbantartott, köszönhetően a Nagypapának, aki ugyan nem ott élt, de a házat, a kertet ás a szőlőt folyamatosan rendben tartotta. Nagy, 1133 m2-es telek tartozik hozzá, szőlővel és egy 30 m2-es gazdasági épülettel. Kedves utcában található, jó szomszédokkal.

A ház tornáccal együtt kb 80m2 körüli, teljesen üres. Állandó lakhatásra vagy akár hétvégi háznak, kiadásra is remek, a fűtése gázkonvektor és cserépkályha. Közeli városoktól való távolsága: Füzesgyarmat 13 km, Püspökladány 16 km, Berettyóújfalu 26 km, Karcag 32 km, Hajdúszoboszló 43 km, Debrecen 64 km, Nagyvárad 60 km.

Csend, nyugalom és falusi idill:

2

1

bajom1

bajom2

 

bajom4

bajom5

bajom6

bajom7

bajom8

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics