2014. május 19.

Egy szál harangvirág…

Ma hazafelé a bölcsiből a kicsi lányommal belógtunk egy üres telekre, mert az egész egy csodás pipacsmező volt (a városban, főút mellett). Szedtünk pipacsot is és még sok szép virágot, lilákat, sárgát, fehéret… Mintha valami virágos réten jártunk volna, pedig csak egy elhanyagolt, gazos foghíjtelek volt. A vágott virág sokféle módon lehet látványos és ehhez nem kellenek drága vázák és virágok. Egyszerűen is csodás virágos hangulatot varázsolhatunk. Szépen mutat a sok üveg, váza együtt, mindegyikben egy-két szál virág:

virag1

virag2

virag3

virag4

virag5

virag6

virag7

Egyszerű, rusztikus hangulat. A régi kannák, bödönök már megalapozzák a hangulatot:

virag8

virag9

virag11

Végül pedig remek kompozíció, hangulat varázsolható, ha a virágokat egy adott környezetbe, falszínhez, egyéb tárgyakhoz választjuk ki:

virag10

virag12

virag13

Képek.

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics