Készíts otthon játékkonyhát!

Aki nem szeretne rózsaszínű, csiricsáré műanyag játékkonyhát a gyereknek, az fillérekből el is készítheti otthon a kis főzősarkot.

Hoztam 3 példát külföldi blogokról: egy lányosat, egy fiúsat és egy semlegeset. Mindegyik alapja egy kiszuperált, régi, béna szekrény. A részletek kialakítása pedig csak fantázia kérdése. Vannak filléres és költségesebb megoldások, például a mosogatót elkészítheted egy fém keverőtálból (szerintem minden háztartásban van ilyen), de ha csajosabbat szeretnél, akkor használhatsz kuglóf/tortaformát, lásd a lányos konyhánál.

A semleges. Ez volt a kiindulópont:

Ez lett belőle:

A készítés menetének leírását és fotókat itt találsz.

A fiús. Előtte:

 Utána:

Leírásért és részletfotókért kattints ide.

A lányos. Előtte:

Utána:

részletekért katt ide.

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics