Hétvégi programajánló: Construma és Otthon Design

Tegnap kint voltam az év legnagyobb építőipari és lakberendezési kiállításán. Most, hogy házat újítunk fel, nem nézelődtem, mint a korábbi években, hanem céltudatosan kerestem, amik a kis listámon szerepeltek. A lakberendezési rész továbbra sem üti meg nálam a mércét, bár volt néhány remek kiállító, és ötletes stand, sajnos igen kevés. Ide tartozik az Imhaus nemrég nyílt fürdőszoba szalon standja, ahol egy 1:1-es, életnagyságú alaprajzon tudod berendezni a fürdőszobádat és van egy remek nyereményjátékuk is.

Meleg burkolat ügyben is érdeklődtem, gyönyörű padlók vannak, horror áron. A Mátraparkett standját ajánlom, egyrészt hazai termékek, másrészt kedvezőbb árak voltak, mint a hasonló, külföldi márkáknál.

Volt néhány kiállító, amelyek igazi felüdülést hoztak az unalmas és egysíkú standok után. Ilyen a Marrakesh cemetlap, a Farrow & Ball, az Antikcentrum standja, végül pedig az Endrédi Design két lakberendezővel közös apró kiállítótere, ami meg is nyerte az Otthon Design legszebb standjának a díját. Gratulálok nekik!

Áttértem a Construmára. Itt nagyon megörültem, hogy mi már megrendeltük az ablakainkat, mert iszonyú mennyiségű nyílászárós van, csak megzavarodik az ember. Úgyhogy ebben segítenék 🙂 Ha fa nyílászárókat keres valaki, akkor bátran ajánlom a Ropant Fa standját. Nagyon szépen dolgoznak, és bármit megcsinálnak, legyen szó klasszikusról vagy modernről. Ez itt is jól látszik. Ha megkeresitek őket, hivatkozzatok csak az OtthonKommandóra:

ropant1

ropant2

ropant3

Itt náluk mutatkozik be az Andrea Door Design is, egy letisztult, elegáns ajtóval. Igazi unikum és felüdülés az egy kaptafára készülő ajtók mellett. Egy modern ház meghatározó eleme lehet. Érdekességképpen annyi, hogy az ajtó mondjuk úgy, kényszerűségből született meg. A tervezője, Farkas Andrea a saját otthonához keresett egyedi, igényes ajtót, olyat ami bírja a strapát két alaszkai malamut ellen is. Mivel nem talált ilyet, hát tervezett egyet:

andreadoor2

ropant4

andreadoor

Felújítóknak, építkezőknek mindenképp ajánlom a kiállítás megtekintését, de ha épp nincs projekt, akkor is remek hétvégi program minden érdeklődőnek.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

 1. Kedves Ditta,

  Tudnál esetleg műanyag ablakost is ajánlani? (sajnos anyagi okok miatt van erre szükség)

  Köszi Gabi

  1. Szia Gabi!

   Azt sajnos nem tudok, nálunk nem volt opció, ezért nem is mélyedtem el a témában. De van kint sok ilyen kiállító is, érdemes kimenni, biztos találsz szimpatikusat 🙂

  2. Kedves Gabi!
   Keressen fel bennünket a standunkon, és beszélgessünk mire van szükségük.
   Hátha sikerül megtalálni a közös nevezőt!
   Szász Károly
   Ropant

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics