2014. február 22.

Olvasói kérésre: stílusos vidéki szállások

Gyöngyi írt nekem a minap levelet, hogy ajánljak neki Észak-Magyarországon stílusos szálláshelyet, mert teljesen elszomorította a kínálat böngészése.

” Teljesen belefásultam a keresés végére, mert szinte mindenhonnan ezeréves plüss bútorok, csővázas étkezőgarnitúrák és a nagymamától örökölt, levitézlett és/vagy feleslegessé vált bútorok köszöntek vissza. Elkeserített, hogy sokszor a kívülről gyönyörűen felújított ház és gondozott kert mellett mennyire nem érdekli a vendéglátókat, vagy nincs érzéke a vendéglátóknak a belső tér ízléses kialakításához. Márpedig nekem elvem, hogy nyaraláskor minimum olyan jól szeretné érezni magát a lelkem és a szemem, mint itthon, de inkább jobban 🙂 „

A levél jó ötletet adott, hogy összeszedjem az általam legjobban kedvelt vidéki szálláshelyeket. Még nem voltam mindenhol személyesen, egyszer remélem leszek. De beszéljenek helyettem a képek.
 
Az Észak-Magyarországi régióban én csak egy szállást ismerek, ami kiemelkedik a többi közül, ez pedig a Nomád Hotel Noszvajon:
 
noszvaj1
 
noszvaj2
 
noszvaj3
 
noszvaj4
 
noszvaj5
 
noszvaj6
 
noszvaj7
 
 
Nem tudom, hogy az ország keleti felében vannak-e még hasonló szálláshelyek, az összes többi, amit ismerek a Dunántúlon van, úgyhogy ugorjunk egy nagyot a Vértesbe. Biztosan sokatoknak nem kell bemutatni a Catherine’s Cottages vendégházakat:
 
catherine1
 
catherine2
 
catherine3
 
catherine4
 
catherine5
 
catherine6
 
catherine7
 
Tovább haladva a Káli-medencében két remek szálláshelyünk is van. Az egyik a Villa Fiore:
 
fiore1
 
fiore2
 
fiore3
 
fiore4
 
fiore5
 
A másik csodás hely pedig a Káli Art Inn:
 
kali1
 
kali2
 
kali3
 
kali4
 
kali5
 
kali6
 
Tovább nyugatra az Őrségben ajánlom a Kosbor Panziót:
 
kosbor1
 
kosbor2
 
kosbor3
 
kosbor4
 
kosbor5
 
Szintén az Őrségben van a hangulatos Cseri-porta:
 
cseri1
 
cseri2
 
cseri3
 
Végül Somogyban fejezzük be a körutat, itt is két helyet ismerek. Az egyik a ‘The Bat Barn’, amit egy magtárból alakítottak ki:
 
bat1
 
bat2
 
bat3
 
bat4
 
bat5
 
bat6
 
bat7
 
A másik pedig a Szalmaház Buzsákon:
 
buzsak1
 
buzsak2
 
buzsak3
 
buzsak4
 
buzsak5
 
Ti ismertek hasonló stílusos szállásokat? Ahol nem csak a táj szép és nem csak kívülről kedvesek a házak, hanem belül is hangulatosak?

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics