Előtte-utána: 3 ronda szekrény új köntösben

Mindig mondom, hogy nem kell ránézésre lemondani egy-egy bútordarabról. Egy kis festék, elszántság és időráfordítás csodákra képes!

elotteutana3

elotteutana2

elotteutana1

A forrásokat lásd a képekre kattintva.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

 1. az első előtte és utána is csúnya… a második előtte szebb … talán a harmadikban van fantázia , de nem sok !
  az én véleményem

 2. Tudom, ízlések különbözők, de nekem a műkopott bútorok nagyon nem jönnek be. Lepusztultságot, elhanyagoltságot sugall – nekem. Igazából egyik átpofozás sem ragadott meg…

 3. Az első átalakítás tetszik, van egyénisége a szekrénynek. A másodiknál jobb az előtte szekrény. A harmadik, ahhoz képest, hogy milyen ronda volt, egész tűrhető lett 🙂

 4. Az első átalakítás nekem nagyon tetszik, különösen a szín! Imádom ezt a meghatározhatatlan kékes szürkés zöldet az antikolással.

 5. Kár volt a másodikat elrontani. A másik kettő sem tetszik, bár a színük jobb lett. Inkább magukkal a bútorokkal van a gond.

 6. Nekem tetszenek. Főleg az első és az utolsó. 🙂

 7. Szerintem fantasztikusan jó munkát végeztek. Nincs is rossz alapanyag, csak kreatív és pozitív hozzáállás. Nekem nagyon tetszik mindegyik átalakítás, miből lesz a cserebogár? Bár igaz, ízlések és pofonok…

 8. A harmadiknál nem látom jól, bevonta textillel? vagy mégsem? A fényes bútort hogyan lehet festeni?

 9. második a legjobb! A harmadik nem textiles, hanem stencillel készült (valószínűleg). A fényes felületre közvetlenül nem lehet festeni, előtte érdemes érdesíteni csiszolópapírral, majd alapozni és utána szín, majd stencil minta…munkás, de látványos.

 10. Nekem az első kettő tetszik, sőt a második különösen!!! A harmadik viszont totál jellegtelen lett, ki lehetett volna ebből hozni többet is, szerintem.

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics