2013. október 14.

Olvasói otthonok: Judit otthona San Diegoból

Egy szuper lakást mutathatok ma be Nektek, egyenesen San Diegoból. Judit a férje tudományos munkája végett került Kaliforniába, barátaik szerint a lakás tagadhatatlanul európai 🙂 A kialakításnál az sem volt hátrány, hogy Juditnak van egy enteriőrtervező végzettsége, de már jó ideje üveg ékszereket és lakberendezési tárgyakat készít.

A berendezésnél a fő szempont, hogy praktikus, kényelmes és világos legyen. A ház adottságai éppúgy hátrányt jelentettek, mint ahogy előnyt is, mert egy párhuzamos, egyenes vonal sincs benne.

Nagyon tetszik a ház eklektikus stílusa: rusztikus elemek keverednek MCM (mid century modern, nálunk retronak emlegetett stílus, de ezt a szót nem szeretem, mert kissé negatív felhangja van és azért nem is teljesen ugyanaz) elemekkel, amelyek mellett megfér néhány design klasszikus és ipari (vintage industrial) jellegű darab.

sandiego1.jpg

sandiego2.jpg

sandiego3.jpg

sandiego4.jpg

sandiego5.jpg

sandiego6.jpg

sandiego7.jpg

Egy kis hazai:)

sandiego8.jpg

sandiego9.jpg

sandiego10.jpg

sandiego11.jpg

sandiego12.jpg

sandiego13.jpg

Köszönöm a képeket Juditnak és nagy gratuláció a stílusos és inspiráló otthonhoz!

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics