2013. augusztus 23.

Mire jó egy régi öv?

Az elhasznált, kopott, elszakadt bőröveket sem kell kidobni, egy tucat dologra használhatod még!

Készíthetsz belőle könyvtartót, polcot:

öv1.jpg

öv4.jpg

Táska, szatyorfület
:

öv2.jpg

Bútorfogantyút:

öv3.jpg

öv6.jpg

Ülőkét:

öv12.jpg

Vázát:

öv5.jpg

Órát:

öv10.jpg

Széket:

öv15.jpg

Lábtörlőt, szőnyeget:

öv11.jpg

Egy kicsit nagyobbat:

öv13.jpg

Sokkal nagyobbat:

öv14.jpg

Használhatod függönyhöz:

öv8.jpg

öv9.jpg

Tűzifához:

öv7.jpg

Képek forrása: homedit

*****

A lakberendezés alapja a FUNKCIÓ!

Teljesen mindegy, hogy van egy szép kanapénk, ha rossz a szoba elrendezése, vagy lehet szép burkolatunk a WC-ben, azonnal tönkre vágja a műanyag felmosóvödör a sarokban. Kerülhet rossz helyre kapcsoló, lámpa, lehet kevés tárolónk, választhatunk rossz burkolatokat, színeket.

Rengeteg olyan ALAP dolog van, aminél, ha rosszul döntünk, azon nem fogunk tudni később változtatni!

Nem fogjuk újra átrakni a falakat, vagy szétverni a vadiúj burkolatot, és az új konyhát sem bombázzuk szét, mert rossz helyre kerültek a kiállások.

Ha van egy alap TUDÁSUNK, akkor a HIBÁK ELKERÜLHETŐEK!

Minden megtanítok a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

 1. Ezzel csak az a baj, hogy ami a képeken zsírúj övekből van, az valószínűleg használttal bűnronda, pl a fogantyúk.
  Egy jó részük fényképen szép, egyébként használhatatlan. Pl. az ülőke fényes papíros magazinokból tuti szétcsúszik azonnal, amint ráül valaki és fészkelődni merészel. Kandallóhoz fatartó dettó, tizedannyi energia kupacba pakolni mint átkötni, és pont ugyanannyira stabil (ha nem rúgsz bele, akkor teljesen).
  A harmadik kategória meg a felvezetővel nem cseng össze, egy szőnyegnyi övet kb 300 év alatt használnék el, úgyhogy nem igazán éri meg hosszan gyűjtögetni, hamarabb halok meg végelgyengülésben, mint hogy összeraknék egy szőnyeget.

  Szal a képek jók, az ötletek rajtuk viszont egy kicsit túl lettek kreatívkodva szvsz…

 2. Egyetértek. Kicsit műműjer a dolog, a valósághoz aligha van köze. A legtöbb képeken szereplő övet én még símán évekig hordanám:)))

 3. Ahogy mondod, a nagytöbbsége izzadságszagú erőlködés, és ráadásul még hiányos is, ugyanis számtalan helyen lehetne még alkalmazni azt a rengeteg bőrövet, amit levet az ember magáról heti rendszerességgel.

  Például lehetne belőlük függőágyat fonni, vagy komplett kerti bútort grillező sarokkal. Jól alkalmazható 2 személyes kempingsátornak, rádióantennának, de sűrűn összetekerve trafipaxot is készíthetünk belőlük.

 4. Ezek nem agyonhasznalt regi ovek, hanem uj vagy retro darabok huzos aron… Egy tenyleg elhasznalt ov nem igy nez ki es nem is birja…amugy kivancsi vagyok hanyszazezer lenne a szonyeg… Szoval a kepek jok, a korites szar…

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics