2013. augusztus 13.

Olvasói otthonok: Noémiék meseháza az Aggteleki Nemzeti Parkban

Noémi küldte el nekem a szülei házát, ami az Aggteleki Nemzeti Park területén található, Szin faluban. 1991-ben egy kamionnal érkeztek Magyarországra Erdélyből, négyen vannak testvérek és itt nőttek fel.

A házat 1928-ban építette ritka stílusban egy Amerikából visszatelepült családfő. Noémi családja nagyon sokat ápolja, gondozza, minden évben lemeszelik, kemény munka, hogy mindig ilyen rendezett legyen. Joggal lehetnek büszkék rá, még a turisták is gyakran fotózzák a házat, nem is csodálom 🙂 A növények szeretete és a régiséggyűjtő szenvedély pedig egyértelmű a képek láttán.

A tornác járólapjai mozogtak, ők tették le újra, a tetőteret is beépítették és eredetileg se víz, se áram nem volt a házban. Ma már csak a szülők laknak itt, Noémi ikertestvérével Budapesten, a fiútestvérek pedig Írországban élnek és újrahasznosított anyagokból terveznek táskákat (Mamukko), amivel már díjat is nyertek.

olvasoi otthon2.JPG

olvasoi otthon3.JPG

olvasoi otthon4.JPG

olvasoi otthon5.JPG

olvasoi otthon6.JPG

olvasoi otthon7.JPG

olvasoi otthon8.JPG

olvasoi otthon9.JPG

olvasoi otthon10.JPG

olvasoi otthon11.JPG

olvasoi otthon 13.JPG

olvasoi otthon12.JPG

olvasoi otthon14.JPG

olvasoi otthon15.JPG

olvasoi otthon16.JPG

olvasoi otthon17.JPG

Noémi anyukájával. Szívből gratulálok a házhoz, egy igazi otthon! Köszönöm a képeket 🙂

olvasoi otthon18.jpg

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

IRATKOZZ FEL HOZZÁM ÉS MUTATOK EGY TUCAT TRÜKKÖT, AMIVEL IGAZI OTTHONNÁ TEHETED A LAKÁSODAT!
Hozzájárulok, hogy az általam önként megadott nevem és e-mail címem felhasználásával az Otthonkommandó Kft. részemre e-mail útján hírleveleket, ajánlatokat küldjön. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Megértettem, hogy a hozzájárulásom bármikor visszavonhatom.

Hozzászólások

 1. Páratlan szépségek, azonnal le kell mentenem. Mondjam úgy, át kell mentenem. Ha nincs kéznél, nincs utamban szerény erdélyi domboldali kertecském, akkor kijövök ezekbe a képekbe. Kijövök, mert mifelénk ezt így kell mondani.

  Aggtelek. Azt hittem, az erdélyi,de nem,azért minden szépség sem lehet erdélyi, bár lehetne akár. Őrizzék meg így, vagyis ahogy a költő mondja aggteleki sorokban valahol:

  “Csak úgy, ahogy a cseppkő
  lent a barna üregekben,
  csak olyan lassan élni,
  hogy már holtnak lássanak,
  a lángokat eloltani,
  a robbanásokat visszafojtani,
  az izmok vibrálását
  hideg tenyérrel elcsitítani.

  Üdvözlettel

 2. Szívből gratulálok Nektek! Meghozta gyümölcsét a szorgalom, az igény a szépre. Gyönyörűséges otthonotokban boldog gyermekeket neveltetek, és ha nagyok is a távolságok örömmel térnek haza MAGYAR házba.

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics