2013. augusztus 03.

Háztűznézőben: Costa del Sol, Spanyolország

A mai házunk egyszerűen tökéletes, legalábbis a számomra. Megerősíti a fehér fal mániámat és alátámasztja azt, hogy a fehér fal nem unalmas. Épp ellenkezőleg, végtelen lehetőséget rejt magában. Úgy hozhatunk létre színes enteriőröket, hogy közben friss és szellős marad az összhatás. Hasonlítsátok össze a két hálót és a nappalit. Ugyan azzal az alappal, mennyire különböző hangulatokat lehet kialakítani.

costa del sol1.jpg

costa del sol2.jpg

costa del sol3.jpg

costa del sol4.jpg

costa del sol5.jpg

costa del sol6.jpg

costa del sol7.jpg

costa del sol8.jpg

costa del sol9.jpg

costa del sol10.jpg

costa del sol11.jpg

costa del sol12.jpg

costa del sol13.jpg

Forrás: micasa

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

IRATKOZZ FEL HOZZÁM ÉS MUTATOK EGY TUCAT TRÜKKÖT, AMIVEL IGAZI OTTHONNÁ TEHETED A LAKÁSODAT!
Hozzájárulok, hogy az általam önként megadott nevem és e-mail címem felhasználásával az Otthonkommandó Kft. részemre e-mail útján hírleveleket, ajánlatokat küldjön. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Megértettem, hogy a hozzájárulásom bármikor visszavonhatom.

Hozzászólások

  1. na azért van itt még néhány egyszerű trükk:
    – a barna, fehér, szürke szőnyeg szerintem eredetileg marokkói ágytakaró. Nem 100 évre szól, de csúszásgátlóval, nem szanaszét porszívózva 5-10 évig biztos gyönyörű, meleg felületet ad.
    – a fehér piros csíkos ágytakaró. Mindenki 220-260-as ágytakarót keres és amikor meglátja elszontyolodik, hogy túl nagy homogén folt a szobában. Bőven elég egy szép kilimcsík és csak egy részét fedni a bevetett ágynak.
    – nagyon jó a szizál szőnyeg…..ha le van takarva kilimmel. Nem csúszik a kilim és nem számít a méret. Nagy, méretre szabott szizálra, nem méret alapján, hanem szerelemből lehet kilimet választani.

  2. a kilimboltos : “bőven elég egy szép kilimcsík” – egyetértek, de csak fehér ágyneművel működik !

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics