2013. július 08.

Házprojekt: kíváncsiak vagytok, mi az első bútordarabunk?

A Ház berendezését illetően nagyon sok mindent konkrétan tudok, hogy mit szeretnék. Hogy milyen étkezőasztal legyen, milyen székekkel, milyen kád vagy milyen burkolatok. Nem tudtam mi lesz az első dolog, ami ténylegesen bekerül leendő otthonunkba, sokszor egy hajszál választott el attól, hogy ezt vagy azt megvegyek.

Végül egy egészen más dolog érkezett, amire nem is számítottam. Szóval én magam is meglepődtem, amikor hazaállítottam egy függőággyal 🙂 Mindig is szerettem volna egyet, most meg itt a kert én meg nap, mint nap megyek el villamossal a Fehérvári úton a Függőágy bolt előtt. A minap pedig be is tértem, aztán haza egy csodás függőággyal. Férj szerintem tutira nem érti, hogy ezt most minek, legalább is az arckifejezéséből ezt olvastam le, de szerencsére nem firtatta a dolgot. Nem kutattam a neten, nem járkáltam üzletekbe, nem fontoltam meg alaposan, hanem csak úgy, spontán megtörtént.

Ha a Facebookon követitek a posztokat, akkor biztosan feltűnt már, hogy sok a függőágyas kép, ezen belül is szerelmes vagyok a rojtos függőágyakba! És most nekem is lett egy ilyen:

fuggoagy1.jpg

fuggoagy4.jpg

Egyébként a függőágyhoz nem szükséges kert és a közhiedelemmel ellentétben még hatalmas hely se. Íme egy kis inspiráció:

fuggoagy10.jpg

fuggoagy11.jpg

fuggoagy12.jpg

fuggoagy13.jpg

fuggoagy14.jpg

fuggoagy15.jpg

fuggoagy24.jpg

fuggoagy25.jpg

fuggoagy26.jpg

fuggoagy27.jpg

fuggoagy28.jpg

fuggoagy29.jpg

És ha tényleg nincs hely, egy függőszék akkor is elfér és legalább olyan kényelmes, mint a függőágy:

fuggoagy18.jpg

fuggoagy19.jpg

fuggoagy20.jpg

fuggoagy21.jpg

fuggoagy22.jpg

fuggoagy23.jpg

Túrafüggőágyak is léteznek nagyon vékony, ejtőernyő agyagból:

fuggoagy16.jpg

No és persze a babák se maradhatnak ki:

fuggoagy17.jpg

Végül pedig egy kép az üzletből (Budapest, 11. kerület Fehérvári út 31). Itt ki is lehet próbálni őket és az ember legnagyobb gondja, hogy nem tud választani, mert különböző típusú, szebbnél szebb színű függőágyak sorakoznak egymás mellett. Ha valaki pedig nem budapesti, akkor se bánkódjon, mert a webáruházból minden megrendelhető!

fuggoagy9.jpg

A függőágy függőséget okoz, nem csak szó szerint 🙂 Már alig várom, hogy feltegyük a kertbe! Remélem nem fog a munka rovására menni!

Képek innen.

*****

Egy jól megtervezett és kialakított kinti rész az év bizonyos szakaszaiban plusz szobaként funkcionál, de csak akkor fogjuk igazán szeretni és sokat használni, ha kellően átgondolt a kialakítása és nincs vele sok macera, mindezek mellett persze hangulatos és hívogató.
 
A lakberendezés a szabadban minikurzuson mindent végigveszünk a funkciótól kezdve, a stíluson át a hangulati elemekig.
Mindegy, hogy pici erkély, terasz, vagy kert, az összesről szót ejtünk, maga
a folyamat pedig ugyanaz.
 

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics