Olvasói otthonok: szobaprojekt 20.000 Forintból

Ma egy igazán különleges átalakítást kaptam! Dóra a felsőoktatásban dolgozik, februárban kollégájával megelégelték az inspirálónak cseppet sem mondható körülményeket. A dolgozószobát egyedül tuningolta fel összesen 20.000 Forintból! Ebből 12.000 Forint két darab asztal volt (egy ikeás és egy vaterás).

Figyelem! Nem katalógusfotók, hanem a valóság következik 🙂

Adott 12 m2 és néhány retro bútor. Előtte:

dora1.jpg

dora2.jpg

dora3.jpg

Alakulóban:

dora4.jpg

dora5.jpg

Ikea képkeret, fehér karton és egy 2001-es naptárból kivágott képek:

dora6.jpg

Dóra első kárpitozásai. Anyag a 390 Ft-os (I love textil) boltból, a 6 székre 1000 Forint volt az anyag. A keretek szintén Ikea, a képek benne egy 2003-as Jackpot&Cottonfield katalógusból.

dora7.jpg

dora8.jpg

dora9.jpg

Dóra ezzel zárta a levelét: „Nagyon jó ide bejönni és itt dolgozni”. Köszönöm szépen a képeket, sok boldog munkaórát kívánok!

Indultam az Év Anyavállalata 2013 versenyen, ahol olyan nők versenyeznek, akik kisgyerek(ek) mellett indították el a vállalkozásukat. Ha szereted a blogomat, akkor megköszönöm ha nyomsz nekem egy szavazatot itt.

Továbbra is várom a képeket, egy kis leírással olyan otthonokról, amelyek stílusosak, egyediek és bemutatásra méltónak gondoljátok. A képeket az [email protected] címre küldhetitek. A korábbi olvasói otthonokat itt nézhetitek meg.

*****

A lakberendezés alapja a FUNKCIÓ!

Teljesen mindegy, hogy van egy szép kanapénk, ha rossz a szoba elrendezése, vagy lehet szép burkolatunk a WC-ben, azonnal tönkre vágja a műanyag felmosóvödör a sarokban. Kerülhet rossz helyre kapcsoló, lámpa, lehet kevés tárolónk, választhatunk rossz burkolatokat, színeket.

Rengeteg olyan ALAP dolog van, aminél, ha rosszul döntünk, azon nem fogunk tudni később változtatni!

Nem fogjuk újra átrakni a falakat, vagy szétverni a vadiúj burkolatot, és az új konyhát sem bombázzuk szét, mert rossz helyre kerültek a kiállások.

Ha van egy alap TUDÁSUNK, akkor a HIBÁK ELKERÜLHETŐEK!

Minden megtanítok a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamot <<<

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics