2013. április 16.

Olvasói otthonok: Krisztina csodakertje

Folytatom azon otthonok bemutatását, amiket Ti küldtetek nekem. Ma Krisztinánál járunk, bár inkább a kert az, amit most előtérbe helyeznék, de azért a házba is bekukkanthattok!

Krisztináék több, mint húsz éve vettek egy picike parasztházat, amit folyamatosan újítgattak, bővítettek, 3 gyermek nőtt itt fel. A munka nagy részét maguk, családtagok, barátok végezték. A kert a legnagyobb büszkeségük, még a Csodakert magazinban is szerepelt. A sors úgy hozta, hogy külföldre költöztek, így a ház, a kert a képeken látott formában már nem létezik.

Remélem, hogy a blogon való megjelenés, ha csak egy nagyon picit is, de enyhít a fájdalmukon, hogy el kellett hagyni az otthonukat, amit oly sok szeretettel alakítgattak éveken keresztül!

krisztina1.JPG

krisztina2.JPG

krisztina3.JPG

krisztina4.JPG

krisztina5.JPG

krisztina6.JPG

krisztina7.JPG

krisztina15.JPG

krisztina16.JPG

krisztina8.jpg

krisztina9.JPG

krisztina10.JPG

krisztina11.JPG

krisztina12.JPG

krisztina13.JPG

krisztina14.JPG

Továbbra is várom a képeket, egy kis leírással olyan otthonokról, amelyek stílusosak, egyediek és bemutatásra méltónak gondoljátok. A képeket az [email protected] címre küldhetitek. A korábbi olvasói otthonokat itt nézhetitek meg.

Köszönöm a képeket Krisztinának!

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics