2013. április 08.

Olvasói otthonok: Romantikus ház Mezőberényben

A múlt héten bemutatott 28 m2-es kis lakásnak óriási sikere volt, több mint 15.000 látogatót vonzott aznap a blogra, ezzel rekordot is döntöttem a napi látogatottságban. Szeretnék minél több valóságos otthont bemutatni, hazai példákat, nem magazinfotókat. Ezért tettem közzé a felhívást a Facebookon, és most is jelezném, hogy ha valaki úgy érzi, hogy egyedi, stílusos és kreatív az otthona, az küldjön nekem fotókat és egy kis leírást az [email protected] e-mail címre. Már most is kaptam több levelet, mindenkinek köszönöm.

Nem ígérem, hogy minden otthont megmutatok, a döntésem azon múlik, hogy van-e olyan hangulata, ami megfog, ami igazán egyedi. Most Editék mezőberényi házát szeretném bemutatni, ahol a romantikus hangulat dominál. Itt a jól összeválogatott bútorok és kiegészítők azok, amik megragadták a figyelmemet. Maximálisan egyetértek azzal, amit Edit írt: „még nem teljes az összkép, de ez folyamatos munka, egy életre szól… Én sokszor hangulatokat fotóztam (nem a teljesség igényével), de szerintem ezek adják meg az otthon hangulatát, melegségét, szóval nálam fontosak a részletek!

Hadd emeljem ki a folyamatos munkát, mert ez pontosan így van. Egy otthon soha nincsen kész, folyton változik, alakul az igényeinkhez igazodva. Egyetértek a hangulatok, apró részletek fontosságával is, ezek adják meg azt a pluszt, amitől meleg, barátságos és egyedi lesz.

edit1.jpg

edit2.jpg

edit3.jpg

edit4.jpg

edit5.jpg

edit6.jpg

edit7.jpg

edit8.jpg

edit9.jpg

edit10.jpg

edit11.jpg

edit12.jpg

edit13.jpg

Köszönöm a fotókat Editnek.

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics