2013. február 15.

Antik & Vintage bútorraktár nyílt a 6. kerületben

A Projekt Showroom egy nemrégiben létrejött pop-up bolt. Ez egy viszonylag új fogalom, a pop-up store-ok tulajdonképpen ideiglenes üzletek, amelyek néhány napig, hétig vannak nyitva. Ennek a kezdeményezésnek a különlegessége, hogy állandó helyen vannak, viszont mindig más és más tematikájú bolt nyílik meg. A jelenlegi, 3. projektjük témája az antik és vintage bútorok. A 6. kerület, Hajós utca 41. szám alatti üzlet február 14-24-ig várja a az érdeklődőket. A Facebook eseményt itt találjátok.

Igazán szuper, hogy elhozták a belvárosba, ha csak 10 napra is a városszéli, vidéki hatalmas bútorlerakatok hangulatát. Itt minden megvásárolható, de igyekezzetek, mert gyorsan fogynak a tárgyak! 🙂 Azt mondhatom, hogy az árak korrektek, van amit kicsit sokalltam, van amit keveselltem és van amit átlagosnak találtam. Az év második felére pedig terveznek még egy lakberendezéssel kapcsolatos pop-up boltot.

A továbbiakban pedig beszéljenek a képek:

Projekt Showroom3.jpg

butor9.jpg

butor8.jpg

Régi lavórtartó. Kiváló virágtartó lehet belőle:

butor10.jpg

Ez nagy kedvencem volt, de 34.000 Forintot sokalltam volna kiadni érte, még ha ritkaság is:

butor7.jpg

Ellenben ezt a szódásüvegtartót rögvest magamévá tettem (üvegek nélkül) mindössze 3500 Forintért:

butor18.jpg

blogra.jpg

Az alkimista sarok egy régi teherliftből lett kialakítva. Vannak itt mérlegek, mángorló, üvegcsék és mindenféle fura szerzetek:

butor39.jpg

Régi tárgyak:

butor31.jpgbutor23.jpg

butor26.jpgbutor24.jpg

butor25.jpg

butor30.jpgbutor19.jpg

butor13.jpgbutor17.jpg

butor33.jpg

És ha már vintage, akkor az idei első WAMP, Február 17-én szintén a Vintage jegyében fog zajlani új helyszínen, a Váci utca 1-ben.

Fotó: Krivarics Ditta

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics