2012. március 07.

Ha nem változol vérfarkassá, akkor játssz a Holddal!

Holnap telihold. Azon kívül, hogy néhányan vérfarkassá változnak ilyenkor, számos további hatással bír az életünkre. Ahogy a Hold gravitációs vonzása hatással van az árapályra, úgy az emberi testre is, aminek több mint a fele víz. Számomra ez logikus. Ezzel magyarázzák azt is, hogy a sebek ilyenkor erősebben véreznek.

De nézzük a Hold ránk gyakorolt hatásait: ilyenkor megnő az öngyilkosságok és erőszakos cselekedetek száma, a pszichés betegségek erősödnek és több a baleset is. Ugyanakkor több gyermek születik.

A viselkedésünkre is hat: meggondolatlanabbak, kapkodósabbak lehetünk. Erotikus vágyaink fokozódnak, de szakítani is többen szakítanak. Pozitív hatásai is vannak, teliholdkor teljesítőképességünk csúcsán vagyunk, a tanulás, az alkotás jobban megy.

A tudományos szakirodalomban az igazoló és cáfoló cikkek, kísérletek kb. fele-fele arányban vannak, tehát nincs megdönthetetlen bizonyíték a Hold eme hatásaira. A hagyományok és babonák miatt mégis sokan hisznek a telihold erejében.

Tipp azoknak akik hisznek benne: pénzhozó, gyarapító varázslatokra a holdtöltét megelőző éjszaka – azaz ma éjjel – a legalkalmasabb 🙂

És most nézd a Holdat kicsit másképp:

És ha már Hold, akkor a Nap se maradjon ki:

forrás, forrás. Képek itt és itt.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics