2011. december 01.

Csajos!

Most egy kicsit távolabb ugrok a lakberendezésből. Évek óta nem lakkozom a körmöm és amióta itthon vagyok a gyerekekkel rendszerint tövig vágom… Volt idő amikor én is színes, pöttyös és egyéb variációkat kreáltam a körmömre. Most egy kicsit sóvárogva nézem a képeket, jó lenne néha megnöveszteni, kilakkozni… Így, 30 felett egy részét már nem vállalnám be, de azért nézegetni jó és lassan, de nekem is lesz újra ilyen!

Ti szoktátok lakkozni a körmötöket?

forrás

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

  1. Szökőévenként, mivel a körömlakkok minősége gyalázatos. Ha este felkenem, reggel már pattogzik.

  2. mindig ki van pingálva a körmöm:), pedig én is kisgyerekes anyuka vagyok, de erről nem tudtam lemondani. ez nálam alap:) és a barna különböző árnyalatait viselem el magamon.

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics