2011. november 29.

Taxidermia

Halott-döglött-kitömött-preparált állatok, trófea vagy elhalálozott házikedvenc. Ti betennétek a lakásba?

Menő vagy ciki?

fotók

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

 1. nekrofil, hullagyűjtő, bűzlő, ocsmány giccses berendezés. aki ilyenek közt él, az minimum elmebeteg, és 100 km-ről kerülendő.

 2. Kitömött élőlények között élni kissé beteges szerintem, az meg főleg, ha a vadász manapság még trófeának tekinti a puskája elé terelgetett, aztán sörétessel nagy nehezen eltalált állat valamely alkatrészét. Akinek trófea kell, szerezzen be egy ilyet, ez legalább gyönyörű:
  facebook.com/designporta

 3. @Alf: hogy a témánál maradjunk, neked elég emberszerű fejed van, de mit szimbolizál az a két szarv? Esetleg az asszony….?

 4. Hehe!
  Dugtatok már vadászházban kandalló előtt leterített medvebőrön?
  Na ugye!

 5. @atila68: én igen. 1. hideg volt 2. a medvebőr irritálta a bőrömet 3. a sorozatgyilkos vadász egy öntelt f”sz volt, aki másról sem tudott beszélni csak a gyilkolás öröméről 4. majdnem nem találta meg a farkát a bozontban, olyan kicsi volt hogy bontófésűvel is alig. Utána megkérdeztem, hogy az anyját mikor fogja felszegezni kitömve a falra.
  undorító egy társulat, nekem a plüss verzió sem tetszik, mert a gyereknek már kiskorában olyasmit sugall, amit nem kellene.

 6. Az állatok emberi jogaira tojok, de szerintem elég giccses az ilyesmi.
  Ha vadásznék, akkor talán 1-2 trófea megmaradhatna a legjobbakból, mert akkor jelentene is valamit…

 7. Király dolog a trófea. Én bármikor kitennék ilyet a lakásba.
  Inkább ez mint egy fehér fal, mert mi minimáldesignerek vagyunk.

 8. @Pierr Kardán: Peched van, ez olyan 25 éves koromban történt, Németországban, az illető szülei magyar disszidensek voltak, az apja uradalmi vadászként nevelte egy élvezettel, hobbiból gyilkoló barommá a fiát. A pasi azóta meghalt, nem fogod elhinni, állítólag egy medve ölte meg Romániában valamikor a 90-es évek közepén. Tudod, van, amikor a fagyi visszanyal 🙂

 9. Kusza Szem varázslót például kitömném, talán még arra is gondot fordítva hogy ezúttal sztereóban nézzen. Hogy kiraknám-e a falra, jó kérdés… nappaliba semmiképp. Talán a klotyó plafonjára, hogy mindennap lássa a mocskos dúvadja amikor lehúzom a szaromat a vécén.

 10. egy vadászlakban hangulatos is lehet.

  Bár én nem érzem át, hogy mi lehet olyan marha jó abban, ha az ember leterít egy állatot, az általam ismert vadászok szimpik meg jófejek. Eric Clapton például :). Na ő mondta, hogy annyit öl csak, amennyit meg bírnak enni. A gyilkolás élményéért már nem.
  Na így oké, és ha egy ilyen embernek van egy erre specializált helye, lehetőleg nem a gyerekekkel megosztott lakása, ott még jól is mutathatnak a trófeák.

  A gyerekszobás képeken meg jót röhögtem. Így vicces, felnőtt poénnak elmegy. Tovább is gondoltam kitömött Mickey-egér, Donát-kacsa, Pinokkió, Szépség vagy Szörnyeteg, Bambi és társaival…
  De beteg az, aki komolyan berak egy ilyet egy gyereknek.

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics