2011. november 27.

baglyos-babás

Mielőtt gyerek1 megszületett jó párszor nyakamba vettem a várost és végigjártam több tucat bababoltot. Leginkább csak feltérképeztem a terepet, egyáltalán nem jellemző rám, hogy összevásároljam a sok hülyeséget, mint zenélő bili, meg szoptatós párna meg szageltüntetős pelenkavödör, babakukkoló kamera, zenélő-beszélő-villogó-mozgó-intelligens forgó az ágy fölé és még sorolhatnám. Kimondottan hülyét kapok ezektől és az egész bababiznisztől, hogy mennyi faszságot akarnak rásózni az emberre, és sajnos a legtöbbször sikerül is.

Szóval voltam a standard babaáruházakban, kicsi eldugott, izgalmas bababoltokban, azonban itthon sehol nem találkoztam olyasmivel, amit a decor factory kínál. Pedig nincs benne semmi ördöngösség, mégis nagyszerű. Zsófi (= decor factory) lakástextileket, ajándéktárgyakat, lakberendezési kiegészítőket készít. Vállalkozása még gyerekcipőben jár, de nekem már most nagyon tetszenek a munkái.

Amikor rábukkantam – pontosabban ő bukkant rám – egyből rácuppantam erre a baglyos szettre. Én itthon nem találkoztam ilyen jópofa, igényes babatextilekkel. A legtöbb esetben már a színétől meg a mintájától kiráz a hideg, és persze vannak, ahol kínálnak egyedi darabokat, de a legtöbbet bénának érzem, próbálkozik-próbálkozik, de az összhatás szegényes marad.

Íme a decor factory baglyos babakelengye szettje:

És ami eszembe jutott és ide illik, azok a Kopenka sütik, torták, amik szintén egyedi darabok rendelésre:

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics