2011. október 17.

Emily kincsei

Múlt héten Emily Kincsesboltjában jártam a Király utcában. Könnyű felismerni, a házfalra szerelt öreg, kopott ajtó hívogat befelé. Az utcán sétálók mind megállnak a kirakat előtt bámészkodni és nagy részük be is megy körbenézni.

Nem tudom van-e olyan nő, akinek van elég sálja, táskája, ruhája, nyaklánca, bizsuja… Van aki még sose mondta, hogy nincs egy rongyom se amit felvegyek? Vagy olyan aki még sose állt tanácstalanul a ruhásszekrény előtt és nem öltözött át egy reggel 8x?

Emily kincsei között vannak csodás sálak, táskák, egyedi tervezésű ruhák, nyakláncok, gyűrűk, bizsuk. A pici, szebbnél szebb dolgokkal zsúfolásig tömött üzletben először át se lehet látni miket rejtenek a szekrények, polcok. Négyzetcentiről négyzetcentire kell a boltot feltérképezni és folyton újabb csoda kerül az ember szeme elé!

Persze a ruhákon, kiegészítőkön kívül rengeteg mást is találsz, mint illatos szappanokat, gyertyákat, bögréket, tálakat, dobozokat, üvegeket, lakberendezési kiegészítőket, képkereteket, szalvétákat, párnákat, stb… És mindezt elérhető áron!

Garantálom, hogy romantikus hangulatban távozol az üzletből!

És a képek után jöjjön a JÁTÉK!

 

Játék!

Ha szeretnéd megnyerni a képen látható piros képtartó szettet, akkor:

1. Légy tagja Emily Kincsesboltjának a FB-on.

2. Légy tagja az OtthonKommandónak a FB-on.

3. A játékban pedig az vehet részt, aki az [email protected] címre elküldi legalább 2 kézművesnek a nevét vagy a márkanevet, akinek a munkái kaphatóak az üzletben. Információt itt találsz. Fontos, hogy az e-mailbe írd bele a nevedet is, hogy be tudjunk azonosítani a sorsolásnál!

4. Továbbá oszd meg ezt a posztot barátaiddal is!

A játék 2011. október 17-22 szombat éjfélig tart!

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

 

 

 

 

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics