2011. augusztus 30.

Stencil minden mennyiségben!

A stencilezés jó dolog!

Olcsón, szép mintákat vihetsz fel szinte bárhova, falra, padlóra, mennyezetre, bútorokra, textilre, ajtóra, a legkülönfélébb tárgyakra, stb. Sablonokat találsz a legtöbb kreatív üzletben, rendelhetsz innen, vagy magad is elkészítheted! Ha nagyobb felületet szeretnél dekorálni, akkor azért készülj fel arra, hogy ez precíz és időigényes, nagy odafigyelést igényel! Használhatsz csipkét is! Bármire teszed a mintát, a sablont megfelelően kell rögzíteni, nem szabad sok festéket használni, mert a sablon alá folyhat és szétkenődik, a legjobb felvinni a mintát szivacsos ecsettel vagy hengerrel, esetleg sprayfestékkel.

Ötletek ömlesztve:

Forrás

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics