2011. augusztus 16.

Mit szeretnél tudni?

Nem mintha nem tudnék miről írni, de kíváncsi lennék arra, hogy ti mikről szeretnétek hallani! Korábban több olyan poszt született, amikben gyakorlatias, praktikus tanácsokat írtam le, aztán kicsit jobban előtérbe kerültek a csináld magad ötletek, a régi bútorok átalakításai, stb.

Miről szeretnétek több infot? A lakberendezés gyakorlati, funkcionális oldaláról? Vagy egy-egy szakterületről? Olcsó, praktikus ötletekről? Üzletekről? Stílusokról?

Ja igen, az üzletek… a beszerzési lelőhelyek ajánlásával kicsit elmaradtam, mivel mostanában a lakás-kert-játszótér bermuda háromszögbe vagyok száműzve!

Kérlek titeket, hogy kommenteljetek, itt vagy a facebookon, hogy tényleg olyan posztok születhessenek, amik a hasznotokra válnak!

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

 

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics