2011. augusztus 16.

Mit szeretnél tudni?

Nem mintha nem tudnék miről írni, de kíváncsi lennék arra, hogy ti mikről szeretnétek hallani! Korábban több olyan poszt született, amikben gyakorlatias, praktikus tanácsokat írtam le, aztán kicsit jobban előtérbe kerültek a csináld magad ötletek, a régi bútorok átalakításai, stb.

Miről szeretnétek több infot? A lakberendezés gyakorlati, funkcionális oldaláról? Vagy egy-egy szakterületről? Olcsó, praktikus ötletekről? Üzletekről? Stílusokról?

Ja igen, az üzletek… a beszerzési lelőhelyek ajánlásával kicsit elmaradtam, mivel mostanában a lakás-kert-játszótér bermuda háromszögbe vagyok száműzve!

Kérlek titeket, hogy kommenteljetek, itt vagy a facebookon, hogy tényleg olyan posztok születhessenek, amik a hasznotokra válnak!

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

 

 

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

 1. Engem a dohányzóasztalok érdekelnének, alapvetően régi bútorokból vagy régi fából átalakítva, elkészítve.

 2. Szia!

  Én arról szeretnék hallani, hogy hol vannak, egyáltalán létezenek-e azok a blogólvasok, akik kommentelik/likeolják/megosztják stb a Francia XVIII. századi kastélyt, a belga farmházat, angol cottagest, new yorki loftot.
  Ez azért érdekes nekem, mert az általam ITTHON látott lakások/házak egyáltalán nem azt tükrözik, hogy ezek az emberek léteznek.(De nem kell átmenni a szomszédba, elég megnézni az ingatlanhirdetéseket, hány szép, stílusos házat lehet látni? Na, ugye)

  Ha ezek az emberek léteznek, akkor két énjük van, az egyik a fent említett, a másik meg aki szemkiverősnarancssárgára festi legalább az egyik szobáját, zebra/leopárd/borzalom mintás plédet használ ágytakarónak, + van neki legalább egy kötél hajú faragott afrikai szobor is, mert az szép. Illetve tele van a kertje szeméttel (jó lesz még valamire), megmetszetlen fákkal, gondozatlan bokrokkal.

  Tudom, mindenkinek más a szép. De ha valami jó, akkor az jó.
  Láttam olyan lakást, amiben én nem élnék, de megfogott. Láttam benne az egyéniséget, az észt, az ízlést, a harmóniát és a jó humort. Vagy ezekből az egyiket.
  A fenti témáról senki sem ír, egyik lakberendezési blogon sem olvastam erről. Mindenki hozza a gyönyörű külföldi fényképeket (és csekély hazait), és nézegetjük, örülünk, jaj de szép, és itt vége.
  Esetleg veszünk egy antikolt komódot az afrikai szobor, meg az inox cd állvány közé.
  Az ízléstelenségre nem mentség a nincs pénzem szlogen. Szegényen is lehet szépen. A falra mászós tescos télapót is meg kell venni ( mert ugye másképpen nem lehet a gyermek köré csempészni az ünnep varázsát, sőt a legjobb ha májusig kint lóg).

  De mivel a fenti téma megzavarná a kedélyeskedést, és nagyon eltér a magyar lakber blogok állóvizétől, írok pár dolgot ami érdekel, és szívesen olvasnék róla, mert hasznos, és mert kapcsolódik a fentiekhez.
  – Stílusok keveredése – eklektika. Hogyan érhető el, hogy a különböző stílusok erősítsék, kiemeljék egymást, vannak e aranyszabályok? Csíkosat a virágossal? Nagymama szekrénye Ikea lámpával? Mit ne?
  – Színre színt – milyen színeket, hány színt használjuk egy helységen belül. Mik a jó párosítások? és mik nem..?
  – Művirág? Engem kiver tőle a víz, de ha valaki szeretne, lehet stílusosan?
  – A lomtalanítás művészete – hol, mennyiért vásárolhatok használt dolgokat, esetleg cserélhetem/adhatom el az enyémet az online lehetőségeken kívül.
  – Hazai példák!
  Köszönöm
  Üdv
  Zsuzsi

 3. @suzelarousse: huhh, ezt jól kifejtetted:)
  azt hiszem erre egy külön poszttal felelek:)egyébként igazad van, ezért is írtam már olyan posztot, hogy küldjetek saját lakásról, vagy csak egy-egy részéről képeket, hogy lássuk a magyar valóságot is!

 4. @@Bea: valamelyik oldalon láttam, hogy egy régi bőröndből csinálták meg. került rá négy láb, és kész 😀

 5. engem a csináld magad, de minden mást is szívesen elolvasok :))

 6. szia!

  először is szeretnék gratulálni a bloghoz, nekem tetszenek az ötleteid, főleg a do it yourself jellegűek. viszont az eredeti kérdésre visszatérve: engem most a terasz érdekelne nagyon – ötletek a világításhoz, bútorok, dekortippek.

  köszönöm, art-e-mission.blogspot.com

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics