Te megmutatnád a lakásod?

Azon morfondíroztam, hogy a lakberendezős blogok (jómagamat is beleértve) hozzák a jobbnál jobb ötleteket, kreatív megoldásokat, hogy hogyan dobhatod fel a lakást. De vajon van aki csinál is valamit? Sokan olvassátok ezeket, főleg amik már több éve futnak, de hasznosítjátok is a látottakat?

Ezt nem költői kérdésnek szánom ám, hanem afféle közvélemény kutatásnak! Kérem a válaszokat, hogy csak nyálcsorgattok vagy a tettek mezejére is léptek olykor? Nem feltétlen az egész lakás átalakítására gondolok, lehet 1-1 helyiség, kis sarok, bútor, bármi. És megmutatnád országvilágnak?

Ugyanis az az ötletem támadt, hogy indítanék egy olyan rovatot, amiben igazi, valóságos, emberek által lakott tereket, részleteket mutatnék be.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

 1. Kiváncsi vagyok, remélem lesznek vállalkozó kedvű olvasók. 🙂
  Hajrá!

 2. én egy két projektet bemutatnék majd, ha már túl leszek rajta…:) most a gyerekszoba festése készült el, s természetesen festési ötleteket a rendszeresen olvasott lakberblogokról merítettem. sztem szép lett:)

 3. Én is szívesen megmutatok néhány sarkot, de milyen formában gondoltad?

 4. @pettyeske: nem kell összevárni az egészet, küldheted részletekben is, ami már megvan:)
  @Boudoir: szívesen várok mindent. úgy gondoltam, hogy küldötök néhány (jó minőségű) fotót és egy kis leírást a projektről, milyen volt, mi változott, milyen ötletek voltak, hogyan csináltátok, stb. Ha hosszabb anyagot küldtök külön poszt is lehet, ha kevesebbet, akkor összevárok párat.
  az [email protected] címre lehet küldeni!

 5. szívesen küldenék néhány képet :)szeretem az otthonom, mások is szeretik, szívesen megmutatom 🙂

 6. Sziasztok!
  Én is elküldtem az otthonkommandó email címre egy pár képet a már kész gyermekszobáról.Remélem tetszeni fog!

 7. @EndyTia: szia! megkaptam! Tetszenek a képek:) meg is fog jelenni, nem tudom mikor, amikor összejön egy újabb adag. figyeld a blogot, vagy kövesd a facebookon,akkor biztos nem kerüli el a figyelmed, mert oda minden új posztot felteszek!

 8. Helló! Én csak kisebb apróságokat készítek, nem lakásrészt. Ennek azaz oka, hogy még eléggé új a házunk ahhoz, hogy nagyobb beavatkozásokhoz lássak, de szépítgetni imádom. Nagyon sok ötletet felhasználtam már! Folyamatosan töröm az agyam az újabb szépségeken! 😉

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics