2011. július 18.

A loft, az ipari stílus és az egyedi tárgyak szerelmeseinek: artKRAFT

Szombat délelőtt az artKRAFT-nál jártam. Különleges egy hely, mindenféle szempontból, igazi csemege! És ne ijedj meg, ha idegenkedsz a lofttól, az ipari cuccoktól, akkor is találsz itt a fogadravalót, ezt garantálom!

Asztalok, székek, fotelek, szekrények, ipari lámpák, kiegészítők, dísztárgyak, gyerekbútorok, táblák és sok minden más. De semmi sem a megszokott módon! A székek között találhatsz felújított, régi orvosi, vagy borbélyszéket. A sok újragondolt, re-design tárgy között pl. van lovaskocsiülésből készült fotel, vagy kábeldobból készült dohányzóasztal.

A honlapon meg tudod nézni a termékeket, de a helyszínen még sok tárgy van, amik nincsenek fent a neten. Nem érdemes hezitálni, mert hamar elkapkodják a ritkaságokat!

Amint Baracsi Katitól – a tulajdonostól – megtudtam vásárlói főleg külföldiek, bár egyre több a hazai érdeklődő is. Jó lenne ha ezek a tárgyak itthon maradnának, mert egyre nehezebb már beszerezni a ritkaságokat, úgyhogy becsüljük meg annyira ezeket, hogy megvesszük őket 🙂

Ja, és ha tudsz felújításra váró, esetleg bontásra ítélt gyárat, pártházat, kórházat, mozit, régi üzletet, bármilyen közintézményt, bérházat, akkor feltétlen jelezd Katinak, mert ő megy és megmenti a kincseket!

Az árak korrektek! Ne számíts ikeaárakra meg olcsóságra. Ugyanakkor nincs elszállt drágaság sem. A régi, egyedi, felújított tárgyak megérik a pénzü(n)ket. Kövesd az artKRAFTot a Facebookon is, mert az új szerzemények ide is felkerülnek, így rögtön értesülsz róluk!

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics