2011. július 04.

Ki rejtőzik az Otthonkommandó mögött?

Elhatároztam, hogy ha lesz 100 követőm a facebookon, akkor végre bemutatom magam. Amikor elértem a 100-at, úgy gondoltam, na majd 150-nél. Most viszont már nem húzom tovább, mert nem áll szándékomban arctalan, névtelen virtuális bloggernek lenni.

Ez vagyok én, Ditta:

Az elmúlt egy évben nem készült rólam olyan normális kép, amin ne lenne rajta a gyerek is. Ő Ábris, most volt 1 éves.

Ebből kitalálhatjátok, hogy jelenlegi munkaköröm: üzletvezető napi 26 órában. Fő feladatom az üzlet rendben/fenntartása mellett a Főnök teljes körű kiszolgálása, tehát személyi asszisztens munkakört is betöltök az üzletvezetés mellett. Főbb feladataim: az étkezések megszervezése, lebonyolítása, a menü összeállítása, a ruházkodás felügyelete, styling tanácsadás a napi minimum 3x-i öltözetváltáshoz, továbbá a szabadidős tevékenységek koordinációja, és tisztasági-higiéniai segítségnyújtás, tanácsadás. Amikor a Főnök pihen, vagy szabadidős tevékenységét egyedül végzi, olyankor leülök a gép elé, egy ideig bámulok ki a fejemből, majd próbálok valamit alkotni, ami igen nehéz, mert a Főnöknek percenként eszébe jut valami, folyton újabb ötletekkel áll elő. Ráadásul szeptembertől még nehezebb lesz a helyzet, mert egy hölgy személyében érkezik egy Kisfőnök is.

Ennyit a jelenlegi munkámról. A korábbiakat tekintve, ha a hivatalos oldalát nézzük a dolgoknak, akkor eddig begyűjtöttem egy lakberendező, egy művészettörténész, egy tanár, valamint egy szőnyeg- és bútorbecsüs papírfecnit. És a jövőben szeretném még bővíteni a gyűjteményem legalább 3-4 különleges darabbal. Legalábbis most ennyi van tervbe véve. Egyébként volt gyerekszobám, és nem a gyermek/kamasz éveimben elszenvedett sérelmek miatt akarok szüleimnek magamnak bizonyítani, hogy igenis nem vagyok hülye, hanem egyszerűen szeretek tanulni. Ez sem volt mindig így, de amióta én döntök arról, mit szeretnék még tudni, azóta egy kis stréber tudásfalóvá változtam. Ezek mellett dolgoztam mindenfélét, felsorolni is sok lenne…

Jelenleg – mivel a fent leírt munkaköreim mellett rengeteg szabadidőn van és gyakran unatkozom – az online marketing, weboldal készítés, webszövegírás és hasonló érdekes dolgokba mélyedtem bele.

Amire a jövőben számíthattok: a blog csak a kezdet! készül az Otthonkommandó weboldala is, ami reményeim szerint nem tudom mikor készül el egy hónap múlva már kész. Ott sokkal több információt találhattok majd, ugyanígy rendszeres bejegyzéseket, sok hasznos dolgot, üzletlistát, stb. Továbbá tanácsadásért is bátran folyamodhattok hozzám, azonban főállásom mellett jelenleg teljes körű kivitelezést nagy valószínűséggel nem tudok majd vállalni. Tervezek még soksok nyereményjátékot és mindenféle érdekességet Nektek.

Kiegészítés 2011. 09. 10. – Szeptember 7-én megérkezett Abigél, így az elkövetkezendő időben unatkozni biztosan nem fogok…

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics