2011. június 15.

Beszerzési lelőhelyek

Úgy döntöttem indítok egy olyan rovatot, ahol lakberendezési üzleteket, lelőhelyeket mutatok be. Az a tapasztalatom, hogy legtöbbeteknek ez okoz problémát egy lakás berendezése, átalakítása során. Mit honnan mennyiért?

Fenntartom a jogot magamnak, hogy válogatásom 100%-ig szubjektív lesz, de szívesen veszem a tippeket, hogy mikről szeretnétek beszámolót. Elsősorban nem a méregdrága designboltokról fogok írni, mert az legtöbbünknek sajnos csak a nyálcsorgatós kategóriába tartozik. Azért ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek drága cuccok, mert lesznek! 

Az én elvem, ha a költségvetésünk határa nem a csillagos ég, hogy 1-2 látványos, meghatározó dologra érdemesebb több pénzt szánni (ennek nem kell nagy dolognak lennie), mást meg egy kis kreativitással meg lehet oldani olcsóbban.

 

Ha tanácstalan vagy a konkrét darabokat illetően, melyik stílushoz mi illik, mit mivel lehet kombinálni,

akkor jelentkezz a Találd meg az otthonod stílusát online tanfolyamomra.

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

  1. Ezzel rátapintottál a lényegre. Szerintem nagyon sok embernek segítenél ezzel.
    Nagyon sokat agyalok mostanában, hogy honnan lehetne egy jó asztalt beszerezni, de folyton a M.b.l.x, I..a, K..a háromszögben találom magam. És a falat is fel szeretném dobni egy festménnyel, jelenleg az Art Orange képein gondolkodom.

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics