2017. április 19.

Programajánló: az első Otthon PLACC – április 22.

Az Antik Placc és a Divat Placc mellet újabb résztvevővel bővülnek a Placc Piacok! Április 22-én indul az Otthon Placc, melynek célja, hogy az otthonukat tökéletesíteni vágyók is igazi szuper kincsekre leljenek!

Nem tömegmegoldásokban gondolkodsz? Szeretsz különböző stílusú és korú kincsekre vadászni? Workshopolnál, lakberendezőkkel találkoznál? Megnéznéd mik a trendi DIY módszerek? Felújítandó, vagy már újragondolt bútort, dekorációt keresel? Akkor az Otthon Placcon a helyed! Az első alkalommal máris izgalmas programok várnak, tudod például, hogy a horgolás nem csak a nagyik kiváltsága, és pólófonalból egy valószínűtlenül nagy horgolótűvel szuper dolgok születhetnek, válassz te is magadnak Bármitartót!

Nézd meg többek között a Vintage Show Shop kínálatát, ahol használt bútorok, kiegészítők, dekorációk találhatók nosztalgikus stílusban, az egyedi és kis szériás lámpák, lakás dekorációk egyik jeles képviselőjének, a Cellunet design csodás kreálmányait, a DeerDecor skandináv lakberendezési kiegészítőit.

Részt vehetsz lámpa workshopon a Budai Kreatív tagjainak vezetésével, a Nemiskacat pedig festeni fog, és persze vár a Manohuis alkotóitól a krumplinyomás technika workshop, a pirográf foglalkozás a NagyKlaudiaDesign-nal, ezt se hagyd ki!

Lesznek konyhába való holmik a Katyvasztól, rengeteg felújítandó kisbútor és antik kincs, papírból készült dekorációk, installációk a Petit Rose Design-tól, lesz kortárs festményekből álló kiállítás és látványfestés is, de a Csipkekelengye jóvoltából különleges ágyneműk és anyagok között is válogathatsz!

Az esemény természetesen – ahogy az összes többi Placc rendezvény – kutyabarát és ingyenesen látogatható! A helyszín pedig a jól ismert belvárosi szórakoztató központ, így piacolás közben lehet jókat enni-inni is 😊

Én pedig az eseményen és a komlexumon belül, a Lieblingben, 11-13:30-ig előadást tartok, a téma a lakberendezési stílusok és a legfrissebb trendek. Részleteket itt találsz, részvétel kizárólag előzetes regisztráció után.

Várok mindenkit szeretettel, találkozzunk április 22-én!

Az esemény részleteit itt találod.

Hasonló bejegyzések

Iratkozz fel hozzám és mutatok egy tucat trükköt, amivel igazi otthonná teheted a lakásodat!

Hozzászólások

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics