2017. március 04.

Gyakori kérdések a tanfolyamokról, avagy mire jók ezek?

Egyáltalán nem könnyítettem meg a saját helyzetemet, amikor úgy döntöttem, hogy a lakberendezésnek nem a hagyományos módját választom – egyébként 10 nap híján 5 éve tartottam meg az első tanfolyamomat 🙂 – akkoriban ezt senki nem értette, hogy mi ez és mire jó, mert az emberek fejében az volt, hogy vagy fogad egy lakberendezőt, ami nem olcsó mulatság vagy megcsinálja maga úgy ahogy tudja, több-kevesebb sikerrel, kisebb-nagyobb hibákkal. A kettő között nem nagyon volt átmenet.

Nóriék fürdője előtte utána

Igen, ebbe időt és energiát kell fektetni, de meg lehet tanulni és teljesen új szemléletmódot kapsz. Nézzük a legfontosabb infókat:

  • A tanfolyamok online vannak, videó formában és tartozik hozzájuk pdf is, amit kinyomtathatsz
  • Bármilyen eszközön le lehet játszani, ami támogatja az mp4 formátumot
  • Nincs időkorlát! Ha egyszer egy tanfolyamot megvettél, utána bármikor eléred, akár két év múlva is újra nézheted
  • A tanfolyamokra bármikor jelentkezhetsz, kifizeted és megkapod a hozzáférést, majd a saját tempódban haladhatsz vele. Ha kitűzött időpont van az vagy azt jelenti, hogy új az anyag és akkor indul először vagy jár hozzá valami extra szolgáltatás, ami csak az adott időszakban érhető el
  • Nincs átfedés a tanfolyamok között, mindegyik más témát boncolgat, kiegészítik egymást
  • Ha korábban már részt vettél valamelyik tanfolyamok más formában, akkor a jelenlegi oldalon hozzáférést kapsz hozzá!
  • A tanfolyamoknak nem célja a lakberendezők képzése, nem ad hivatalos papírt, kimondottan olyanoknak szólnak, akik saját maguk próbálják kialakítani az otthonaikat, fontos számukra, hogy jól tervezett és stílusos legyen és ezért hajlandóak tanulni, dolgozni.
  • A tanfolyamokhoz tartozik a Facebookon egy zárt csoport, ahol mindig lehet kérdezni, ha dilemmád van, megoszthatod velünk és segítünk
  • Eddig közel 1500 fő vett részt a tanfolyamokon. Negatív visszajelzést még nem kaptam.

Március 5, vasárnap estig mér tartanak a Tavaszi Szezonnyitó Kedvezmények! 4 tanfolyam is akciós áron érhető el. Részletekért katt a képre:

Hasonló bejegyzések

Iratkozz fel hozzám és mutatok egy tucat trükköt, amivel igazi otthonná teheted a lakásodat!

Hozzászólások

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics